✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
KIA Sorento LX 2021. 2.4 AT. AWD. 90300 км. Білого кольору, салон темний. Parktronic, камера заднього виду, сенсор сліпих зон. Електричний підсилювач керма. Круїз-контроль. Re-bild, але машина на гарнтії у офіційного представника. За гарантією замінені стартер та редуктор. Автомобіль у відмінному стані. $21900 CAD.
-
Доброго дня! 🚀 Я спеціаліст, який налаштовує рекламу в Facebook&Instagram для різних видів бізнесу🎯вже більше 2 років,можу зробити рекламу,на будь яку нішу,яка буде генерувати постійний потік клієнтів .Мої послуги також включають комплексне ведення сторінок в соцмережах, та створення сайтів. Якщо вам цікаво, можу розказати детальніше про свою роботу та показати результати проекту для вашої сфери ☺️✨📈
-
Вітаю. Надаю послуги по розвитку розмовної англійської мови. Закінчив курс в KTU, Communication in English C1. Основна методика — більше практики, менше теорії. Також допомагаю підготуватись до співбесіди та консультую з питань комунікації. Проводжу всі заняття онлайн, індивідуально та з групами (до двох людей). На першому занятті визначаю рівень знання та складаю план індивідуально до кожно-го/ї учасни-ка/ці курсу. Індивідуальні заняття — 7 євро/година. Групові заняття (двоє людей) — 9 євро/година. Більше запитань про курс можете писати в особисті повідомлення. Буду радий співпраці.
-
Здравствуйте 🙋♀️ предлагаю работу на дому, нужно переписывать текст в ворде, сложного ничего нету все объясню и покажу работать можно как и с ноутбука так и с телефона, оплата хорошая, кому интересно пишите в Личку, всем хорошего дня и хорошего настроение.
-
Вітаю! Хто завтра зранку їде у Вінклер з Вінніпегу і має вільні місця? Не безкоштовно
-
www.facebook.com/share/p/Qk9QMnRPgs2F4CV1/?mibextid=qi2Omg
-
"Ищем решительных людей для совместной работы и заработка минимум 2000 евро в неделю . Более подробную информацию можно найти в моем профиле."
-
Шо там, скучили? Ми повертаємося, щоб знову запалити ваші серця мелодіями відомих українських та зарубіжних хітів. Запрошуємо вас на наш концерт, де кожна нота буде відгуком у вашій душі, а кожна пісня – емоційною подорожжю у світ музики. Приходьте і відчуйте магію живого виконання, пориньте у атмосферу справжнього музичного свята, яке залишиться з вами надовго. Не пропустіть шанс стати частиною незабутнього вечора, де музика об'єднує серця і дарує незрівнянні враження. — Жива музика до 23:00 — DJ after party до 03:00 ранку зі 100% українськими розривними хітами! 📍 279, Garry Street Infiity Ultra Lounge & Bar 🕗08:00PM 🎫 КВИТКИ: — $30 на вході або $25, якщо ви прийшли з другом — $20 Pre-Sale: Interac ([email protected]) ‼️БУДЬ ЛАСКА, ВКАЖІТЬ ВАШЕ ІМʼЯ В ТРАНСФЕРІ‼️ — $15 після 23:00 Чекаємо на вас з нетерпінням!
-
🥰Дівчата всім привіт, я Ксюша сертифікований майстер бровист! Якщо ви хочете ідеальні та доглянуті брівки, то тоді вам точно до мене!😘 Послуги, які я пропоную: 📌ламінування брів 📌фарбування фарбою та хною 📌корекція воском та пінцетом Мій досвід роботи 2,5 роки👩🏻🎨💋 Бонусом іде класна атмосфера і розмови по душам🥰 Локація: 📍Portage Avenue Залишаю посилання на мій інстаграм, там зможете переглянути більше моїх робіт👇🏼 🖇️www.instagram.com/oksana.trushh?igsh=MjZnNDFldWlpNXZh ❤️Дякуюю кожній, чекаю з нетерпінням
-
На Springfield road безліч авто розборок: на цю модель знайдете необхідні деталі та агрегати.
-
Доброго дня Шукаю перекладача з української мови (св-во про народження+ зміна прізвища) є якісь рекомендації?