✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Особисто моє бачення, на 10 пристойних дівчат 1 пристойний чоловік, це на справді дуже не добре
-
Треба з собою привозити
-
Ні, немає, всі криві косі або жонаті
-
В якщо не дадуть, то нема сенсу інвестувати а тупіковий проєкт
-
Пляжик на Пінаву, озеро сонечко, благодать)
-
Літак в Монреаль, завод, готель )
-
Є в цій країні нормальні чоловіки. І в Вінніпезі є нормальні чоловіки. От Я - один із них.
-
Група, ви не ображайтеся, але я бачу що більшість учасників сидить в телефонах і з них не вилазить. Я у Вінніпезі маю небагато друзів. Але жодного з них я не зустрічав у чатах. Є ще група Наші Люди Вінніпег. Я особисто часто гуляю Вінніпегом сам. Скільки не писав, не кликав, не запрошував на спільну прогулянку, ніхто не відгукнувся. Сильна в нас спільнота. Ох, сильна. Пити горівегу і траву курити. Один одесит відізвався . То я з ним деколи пересікаюсь на вихідних. З 2000 чоловік. При чому 365 в мережі. Невесела статистика. Я думав якусь спільну поїздку організувати. В Гімлі чи на Вінніпег Біч. Он "наші люди Вінніпег" в Гімлі завтра їдуть. 26.07 вечірку організовують. До речі, я можу допомогти з організацією подібних заходів. Є досвід. В Польщі працював і торговій сфері. То також багато різних міроприємств організовував.
-
Нема, всі нормальні а БС виїхали
-
Ну якщо так, тоді респект і уважуха Олександр Гриб. Я вас розумію. В мене лише липень розписаний. Серпень, поки що ні. )))))