✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Щось, друже тебе заносить. Я жив в Польщі 7 років. Стикався з нацистами польськими, але там їх дуже мало. Серед моїх друзів ніхто на Польщу не нарікає. А я особисто в Польщі вів бізнес, при чому дуже успішно.
-
Я на ТИ не переходив наче)
-
Я найняв людину, вони прийшли за 4 години отримали 1500 і пішли, зробили все якісно, чим тут погано?
-
Взагалі то я не п'ю. Але я зараз веду дискусію з вами в тому напрямку, що, якщо ви маєте хороші скіли - організаційні і фізичні, то це конкурентна перевага. Але я дивлюся з точки зору тих людей, що не володіють такими скілами. Наприклад я дивлюся з позиції слабших. Я працював на роботі з двома українцями. Вони звільнилися бо не витримали. От я залишився сам в англійськомовному колективі. Вот і думаю, чи варте воно того. )))))
-
Не моя проблема що у вас не виходить ))) як що хтось добився тут то значить сраколиз?) реально?) видно що бачення в головці маленьке що до своїх можливостей 😌
-
В мене теж кум на дахах але не жаліється як ви тут 😂і добився свого теж підвищення дістав бо пахає і усе нормально
-
Ооооо, та ти, я бачу сраколиз. Навіть не вмієш правильно позицію аргументувати. )))))) сраку підлизав. Та й за місяць багато чого добився. ))))))). Ну так. Сраколизтва в Канаді ніхто не відміняв. )))))
-
В Польщі у мене усі нарікають працюють по 10/15 рокіа і нічого не має в них добитись не можна але там фактор один є ,велика не рівність між поляками і українцями тому що як українець ти то значить треба пахати тільки під поляків мало хто добивається успіху там , а тут можна ,я дивлюсь на свій круг людей тому бачу інше у вас інша сторона кожному своє не заперечую що тяжко але тут принаймі можна вийти з лайна
-
І будь ласка, ми або англійською, тоді you, або українською, тоді Ви
-
Повністю підтримую. Я працюю на дахах. В жару, так як ти кажеш. Ну я маю 20. Трошки більше як 17. )))) та що то говорити.
-
Я астронавт, але поки вимушений вкладати бруківку у 7й
-
Шановний, ви певно маєте зараз гарну чарку але не немає колективу 😘 Канада це про працю, або інтелектом або фізично, якщо ви не астронавт, то будь ласка в 7 ринку починаємо вкладати бруківку 😂
-
Ви це не всі , розмовляючи з українцями в барі на вулицях чи де інше я чую фактично від кожного українця який жаліється але не має планів на подальше розвиватись тільки чекають поки держава мінімалку підвищить і все . Я теж так працюю як і ви за 17 і тяжко і тільки наші витримують але дальше не йдуть я у себе працюю тільки місяць на роботі але вже добився того що мене керівництво зарекомендувало на посаду бригадира і вища зарплата на багато ітд. І тільки тому що я тиснув на них що б побачили як ми укр пахаєм а як інші ітд. Відкривайте бізнес боже ,з цим ви впораєтесь берете людей ,кредит що б відкрити Бізнес і потім усе розкрутиця якщо є голова на плечах
-
Ну так. Ти красавчик, продовжуй в тому ж напрямку. 👍
-
Оооо, ще один роботящий найшовся. Як ти такий сильно працьовитий, то підкажи нормальні фірми, що цінують людську працю, а не сраколизтво, пездабольство і так далі. Українці не стали ліниві. В Європі чомусь працюють і не нарікають. А тут реально треніровочний табір, треш і так далі.
-
Ліниві?????? В нас хлопці працюють в +37 в респіраторах за 17 баксів. Це ліниві? Там ніхто крім українців і філіппінців не витримує.
-
Та тобі ясно ок. Привик пахати в Європах і Канадах. Ще один представник Укр кіборгів. Які готові за мінімалку півсвіту переробити. Я підтримую чоловіка . Воно того не варто. Хоча я і сам працюю так як і ти. Багато і важко.
-
Виграють сильніші ,така наша природа Немає країни де кожен! заробляє мінімум 5 тисяч і живе на широку ногу !
-
Так це ваша проблема він себе показує як працювиту людину яка вміє і добивається свого ,треба краще працювати і показувати себе з того що я бачу тут українці дуже ліниві стали і вибагливі
-
І якість будь ласка тримайте на рівні індустріальних стандартів і kod