Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. ✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦

✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
25.3k Posts 4.0k Posters 45.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6179212892T Offline
    t6179212892T Offline
    Лина
    wrote on last edited by
    ‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Victor19991
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Илья
    wrote on last edited by
    Доброго дня, я флорист, продаю квіти на замовлення в комплекті з кульками💐🎈
    1 Reply Last reply
    0
  • t6179212892T Offline
    t6179212892T Offline
    Лина
    wrote on last edited by
    ‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Victor19991
    1 Reply Last reply
    0
  • t6794945988T Offline
    t6794945988T Offline
    Judah
    wrote on last edited by
    Вітаю! Набираю учнів на курс вивчення англійської, різних рівнів. Від початкового до практики розмовної. Також працюю з дітьми дошкільного віку та школярами. Основна методика — більше практики, менше теорії. Усі заняття проводяться онлайн індивідуально або з групами. На першому занятті визначаю рівень знань та розробляю індивідуальний план для кожного учня. Ціна заняття від 8 євро за годину. Уроки проводяться індивідуально та є можливість навчання з групами. Для отримання додаткової інформації про курс пишіть в особисті повідомлення. Буду радий співпраці!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6982863804T Offline
    t6982863804T Offline
    Ліза
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх шукачів гарної, адекватної роботи!  Умови: -Робота онлайн, відразу буде теорія та практика, багато часу не займе, -Потрібен смартфон, щоденний дохід, -З 18 років!  Пишіть мені в особисті повідомлення будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .. ..
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .. ..
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t6551747196T Offline
    t6551747196T Offline
    Sigma
    wrote on last edited by
    ⚠️ПЕРВЫЕ СЛИЛИ ФОТО ДИЛАРЫ И ИНСТАСАМКИ С ЛИЧНОГО АРХИВА⚠️ Проверь свою девушку перед тем, как дарить ей что-то на новый год🎄 Миллионы фото и видео уже слиты с телефонов неверных шкур! Что нужно для этого❔ ДА ВСЕ ПРОСТО❕ ВКОНТАКТЕ, INSTAGRAM, TELEGRAM 🔗🔗SSылка на Б0ТА: - t.me/poisk_EqJD3k_bot?start=3578 #РЕКЛАМА #НОВОСТИ #СЛИВ
    1 Reply Last reply
    0
  • t6794945988T Offline
    t6794945988T Offline
    Judah
    wrote on last edited by
    Вітаю! Набираю учнів на курс вивчення англійської, різних рівнів. Від початкового до практики розмовної. Також працюю з дітьми дошкільного віку та школярами. Основна методика — більше практики, менше теорії. Усі заняття проводяться онлайн індивідуально або з групами. На першому занятті визначаю рівень знань та розробляю індивідуальний план для кожного учня. Ціна заняття від 8 євро за годину. Уроки проводяться індивідуально та є можливість навчання з групами. Для отримання додаткової інформації про курс пишіть в особисті повідомлення. Буду радий співпраці!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6279977520T Offline
    t6279977520T Offline
    Людмила
    wrote on last edited by
    Доброго дня 🔔 Якщо ви в пошуках репетитора з іноземної мови, тоді запрошую вас на безкоштовний пробний урок: 📚 • англійська • німецька • чеська • іспанська • французька • польська • італійська ✅ Курси для всіх рівнів підготовки ✅ Допоможемо опанувати всі аспекти мови, від граматики до розмовних навичок ✅ Розробляємо індивідуальні навчальні програми, що враховують ваш рівень підготовки та цілі. Перший пробний урок безкоштовний  🤩 Заняття проходять онлайн 👩🏻‍💻 Для запису або більш детальної інформації пишіть в особисті 💌
    1 Reply Last reply
    0
  • t5260884619T Offline
    t5260884619T Offline
    Angelina
    wrote on last edited by
    🔍 Найди слитые ИНТUM фото ЛЮБОЙ девушки 🔞 🤖 Бот создан лучшими хакерами и программистами СНГ 💻 ✅ Чтоб найти - ПЕРЕХОДИ В БОТА⬇️⬇️ @TFA300_bot
    1 Reply Last reply
    0
  • t5416378941T Offline
    t5416378941T Offline
    Sss
    wrote on last edited by
    Б о т н а о с н о в е И И д л я п о и с к а и н т и м н ы х ф о т о @fojdh75h Б о т н а о с н о в е И И д л я п о и с к а и н т и м н ы х ф о т о @fojdh75h Б о т н а о с н о в е И И д л я п о и с к а и н т и м н ы х ф о т о @fojdh75h
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Orazali Bolat
    wrote on last edited by
    Б о т н а о с н о в е И И д л я п о и с к а и н т и м н ы х ф о т о @fojdh75h Б о т н а о с н о в е И И д л я п о и с к а и н т и м н ы х ф о т о @fojdh75h Б о т н а о с н о в е И И д л я п о и с к а и н т и м н ы х ф о т о @fojdh75h
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Владимир
    wrote on last edited by
    Х о ч е ш ь у з н а т ь , ч е м з а н и м а е т с я т в о я д е в у ш к а , к о г д а т е б я н е т р я д о м ? Н а ш б о т р а с к р о е т в с е с е к р е т ы ! @DoRMshr Х о ч е ш ь у з н а т ь , ч е м з а н и м а е т с я т в о я д е в у ш к а , к о г д а т е б я н е т р я д о м ? Н а ш б о т р а с к р о е т в с е с е к р е т ы ! @DoRMshr Х о ч е ш ь у з н а т ь , ч е м з а н и м а е т с я т в о я д е в у ш к а , к о г д а т е б я н е т р я д о м ? Н а ш б о т р а с к р о е т в с е с е к р е т ы ! @DoRMshr Х о ч е ш ь у з н а т ь , ч е м з а н и м а е т с я т в о я д е в у ш к а , к о г д а т е б я н е т р я д о м ? Н а ш б о т р а с к р о е т в с е с е к р е т ы ! @DoRMshr
    1 Reply Last reply
    0
  • t5861601964T Offline
    t5861601964T Offline
    Єва
    wrote on last edited by
    Доброго дня хочу продати речі, деякі я не вдягала. Писати в лс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Darryl Williams
    wrote on last edited by
    💸 ФАЛЬШИВЫЕ РУБЛИ ЛУЧШЕГО КАЧЕСТВА НА РЫНКЕ 🏧 ПРИНИМАЮТ ЛЮБЫЕ ТЕРМИНАЛЫ И ОБМЕННИКИ ✅ ДЛЯ ЗАКАЗА ПЕРЕХОДИ В КАНАЛ ⬇️ @S2perFalsh
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Привіт, маю питання. Якщо сьогодні поповню карту peggo на місяць, вона буде дійсна до 15го числа наступного місяця, чи лише до кінця цього? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алексей Зотов
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t89085867T Offline
    t89085867T Offline
    Олександр Гриб
    wrote on last edited by
    А хто знає де завтра Farm Market?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Николай Буревестник
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags