✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Чесно було б тоді не робити такий простий вхід. Люди б не втрачали час і гроші. Ніхто в своєму умі "на заробітки" сюди з Європи не їде. Люди не переселяються на інший континент щоб "підзаробити пару років" і повернутися. Сюди їдуть тримаючи в умі ціль ПМЖ
-
Щож, велкам бек то EU
-
Тоді всі хіхікали, казали що я на вмію працювати, та взагалі я дурний
-
Я на початку створення цієї групи писав головний посил, Канада це не для тих хто вже працює, працював в Європі, це для т з хто втратив ВСЕ, кому немає куди повернутися, тому о 6й ранку на роботу а додому вночи
-
Да якраз виходить що по балам проходять люди які підготовлені були. В кого мова, в кого освіта. А той хто сюди без цього приїхав і шарашить ... ну буде він хоч 80 годин на тиждень вкалувати. Що йому це балів додасть? Тіки на ворк пермітах виходить перебиваться? Ну в чоловіків це буде до того як паспорт скінчиться і все.
-
U2U вже відійшло... Як я писав вище
-
Так, давайте почнемо з БАЗИ, як зараз модно казати: 1. Канада не депортує нікого хто працює, Канада надать мндечнє базовє страхування 2. Отримати папери українцям стало значно важче, чому? Запитайте самі себе, від поведінки на дорозі (коли я на лексусісі Liliya) до інших побутових історій де українці вимагають чогось більшого ніж інші. 3. Платорю ще раз, будь же в Європі простіше прубвпти в жити ніж тут
-
Забагато помилок для тверезого 😁
-
Хто сказав шо він тверезий🤣, там просто донька телефон вириває в прямому сенсі цього слова
-
Liliya то Ви?
-
Що мене не подобається у Віні? 1. Корупція 2. Далеко від гори, справжньої Що мені подобається: 1. Тут поле не пахне робити бізнес з будь чого, приріст населення шалений 2. Зимовий рибалка 3. Озера
-
Це я так працюю в IT, 7 десь ранку
-
Мав би шанс перерезайти до Канади, обрав Вінніпег!
-
Все так, люта