✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Оце той випадок як в анекдоті. Що українцям чорта не треба бо вони один за одним в котлі доглядають щоб хто не вискочив. Вам подобається - смачного, не треба тіки інших намагатися переконувати що смачно.
-
А до чого це? Я знаю дуже багато сімей, які достойно жили і в Україні, заробляли гроші, платили ПОДАТКИ ітд і все і них було добре. Але війна змінила усе. Тут питання в тому, що сюди багато приїхало авантюристів які в Україні були років з 10 назад. І зараз обсірають цю країну шо все погано і їй не дали можливість легко ємігрувати ітд.
-
Номера liliya не врятують від покарання, навіть на лексусі
-
Мутки, порушення пдд коштує дорого, дуже дорого
-
Повтрюю до "новоприбулих" Канада не для вас, тут складну і ї#₴ть в опу
-
Ідеальна відповідь
-
Ось скажіть мені, чому людина яка одразу зайнялась питанням ПР, формуванням кредитної історії, купівлею будинку, відкриття бізнесу ітд. Не розповідає шо Канада Херова? В моєму колі є вже дуже багато людей з ПР, своєю хатою і нормальною роботою
-
І таких наймали
-
Вжє є, то мій кейс, я поганий
-
Я усіляк своїх підтримую, в мене була ситуація ось пару тижднів назад. На англійській дізналася, що тут мій колега з яким я працювала 10 років. Спершу я була дуже рада, і запросила їх на вечерю. Рази так три. Вони зʼїздили. Знаю шо в нього роббота з маленькою зп, тож коли у чоловіка звільнилося місце в його компанії, запропонувала йому. Тому як то кажуть ʼсвійʼ на шо вони знову в останню мить зʼїхали. Я зі своєї сторони намагалася зробити добро. Але але але.
-
Ну так найняли б канадця за 40+ за годину. Чого ж ви. Він би вам все шикарно зробив і ще і з податками
-
То поясніть міні, кого мені поважати? Люди з PR або індуси все переробили, і зараз все добре в мене в будинку, за ті самі 25
-
Бо Канада погана, люди класні! Аби закон дозволяв виклав би номери телефонів і контакти українців яки робили мені ремонт. Сантехніка якій випив бухло моє х холодильника Гіпоскартонщика, після якого стіни тріснули Маляра якій не вміє шпаклювати І я цим всім людям платив 25+ за годину
-
Це мій чоловік. І повірте зара дивлюся на стелю, і кров з очей. Дуже багато напартачили. Але є і гарні спеціалісти які нам робити. Тут брехати не буду
-
Вже є))
-
Тю, так ви самі кажете що випадки різні. Оно Олександру взагалі нехороші речі з попою роблять. Але ж це не значить що інші через це мають свої попи покірно підставляти. Просто у вас оце примха едак зверху на людей попльовувати не вникаючі в їх обставини. Ну може вам задоволення це приносить. Але ж зі сторони це гидко виглядає - на своїх плювати.
-
Чи це ви москаль якійсь за 3 бакси тут нас срач робите?
-
ниють ниють , а канадців вже нанімають
-
Якщо тут так погано, навіщо ви тут?