✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Дякую
-
На сайті
-
Ми купували в LOT Варшава-Торонто, Торонто-Вінніпег, десь 4 год пересадка, оптимально
-
Добрий день! Порадьте будьласка де купляти квитки до Канади з Відня або Варшави? Щоб з однією пересадкою, бо 3 малих діток. Дякую
-
Користувався послугою цієї людини. Дуже задоволений та вдячний. Рекомендую !
-
Скажіть, допомогли Вам за вказаним номером? У мене не вдається відправити форму (обов'язково) Помилка 1: Надана інформація не відповідає нашим записам, ваша заявка не відповідає вимогам і не була подана. Зверніться до свого IMM1442 і перевірте надану інформацію, щоб переконатися, що вона точна. Після перевірки поверніться, оновіть інформацію та повторно надішліть заявку з виправленою інформацією. Якщо ви вважаєте, що надана вами інформація точна, зв’яжіться з IRCC за номером 613-321-4243, години роботи з 6:30 до 19:00 за східним стандартним часом
-
Добрий день) здається квартира в оренду з 1 листопада. 2 кімнати, велика вітальня, 2 санвузли. Будинок з тренажерним залом, гостьова кімната, більярдна, на даху зона барбекю.Комплекс називається lot6. Так само продаю меблі диван, ліжко розмір king size з матрацом, ліжко double size так само з матрацом, письмовий стіл, комод. Всі меблі були куплені в Ikea, крім дивана. Більше інформації пишіть в приват)Дякую
-
Дивлячись як відправляли, деякі під підпис лише, деякі просто в ящик
-
Коли приходить міжнародні посилка, в моєму випадку документи. Вони їх відраху вкидують в почтовий ящик чи присилають лист-повідомлення щоб забрати особисто ?
-
Доброго дня. Підкажіть автобусних перевізників з Вінніпегу до Торонто. Дякую
-
Це все індивідуально звісно , але мені більше комфортно або пересадка на всю ніч, або 3 -4 години
-
Подивіться на це з іншого боку, просидіти 12 годин в літаку, або 4+6, а на пересадці походити, поїсти...
-
Та я чесно кажучи на них особливо і не розраховую. Просо якщо б можна було б хоч придбати квитки на цей чартер - то було б мені вже супер. Бо з немовлям і котом так собі пригоди з пересадками. Були б вдвох з дружиною - то як в давні часи на перекладних поїхали б і все там