✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Історія для тих хто любить хаяти нашу медицину, зараз буде зрада і підтвердження. Сталась в мене грижа 31го грудня (скоріше 29го але помітив 31го), приїхав у Вінніпег, і з ранку 2го поїхав в Concordia Emergency, простояв в черзі +-7 годин, поки черга йшла брали якісь аналізи, потім з загальної кімнати перевели в крісло подготовки до госпіталізації, там зробили МРТ, ще якісь аналізи... І все... Так я там просидів до ранку третього... Тобто добу... Поряд зі мною було двоє людей яки відчували (візуально) себе трохи гірше ніж я, і так само нічого... Сиділи кричали, стогнали. 3го ранку мені повідомили що хірург перевантажений, і час очікування ще мінімум 4 години, або хто хоче може переїхати в Ст Боніфацій клініку
-
Доброго вечора, дорогі друзі .Дуже прошу зрозуміти правильно мене,з цією клятою війною залишилася без роботи і виховую сама двох синочків дуже прошу якщо є можливість поділитися продуктами Чи може в когось є можливість допомогти фінансово, дуже будемо вам вдячні Слава Україні 🙏♥️
-
Тому висновок мій наступний, треба знати куди з чим йти
-
Але в цієї історії є продовження, в 9:30 вчора я був вже в Ст Боніфацій, і прям за 10 хвилин почалась підготовка до операції, в 4:00 я вже був в операційній, сьогодні в 8 ранку вже вдома
-
Сама клініка трохи обшарпана, але операційна це дещо космічне! То що було в доктр Хаус старє лайно
-
Народ, добрий вечір! А сьогодні є вечірки для українців десь в центрі міста? Дякую.
-
У нас є декілька вакансій із чудовою оплатою та перевагами, як на неповний робочий день, так і на повний робочий день, заплановано з понеділка по п’ятницю та у вихідні дні. Напишіть мені, щоб дізнатися більше, якщо ви зацікавлені або знаєте когось, хто може бути зацікавлений!
-
У нас є декілька вакансій із чудовою оплатою та перевагами, як на неповний робочий день, так і на повний робочий день, заплановано з понеділка по п’ятницю та у вихідні дні. Напишіть мені, щоб дізнатися більше, якщо ви зацікавлені або знаєте когось, хто може бути зацікавлений!