✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
В українських містах інші місця локацій даної соціальної групи. Переважно різну допомогу роздають при церквах тому вони розсіюються по всьому місту. Але ви написали, що ніде такого не бачили в Києві. Я бачила, їх там дофіга. Просто коли ти живеш вдома, перестаєш їх помічати. Приїхавши в іншу країну ми усі пішли в центр)) а тут інакше.
-
Київський формат все ж інший. У Вінні вони не на вокзалі, а на Хрещатику, якщо вже порівнюєте міста. Я не проти безхатченків - бідність пахне однаково скрізь. Просто у нас по-іншому. Але в центрі жити у Вінні точно не буду, хоча квартири там дешевше набагато.
-
Навіть на вокзалі? Скільки раз була в Києві там постійно повно бомжів. Особливо в підземних переходах.
-
Шановні, хто знає, підкажіть, скільки коштує дитсадок у Вінні?
-
Згодна. Там давно все ок. В Києві ніде такого немає, як у Вінні.
-
Просто , то «туристи» тільки таке пишуть, які начиталися в інтернеті. Вже років 20 , як там все чудово
-
А звідки ви берете таку допомогу? Якщо це не Харвест?
-
Шановні друзі! Відгукніться до п`ятниці (29.09) , хто зараз знаходиться у готелі Бест Вестерн Плюс і користується фуд банком Харвест. Українців, які приїхали за CUAET, запрошують на святковий обід представники організації, щоб зустрітися, поспілкуватися і почути їхні історії, які будуть опубліковані в місцевій газеті. Пишіть в особисті, будь ласка. PS. Можливо, проживають і не в готелі, але забирати будуть звідти.