✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Краще перевірити на сайті авіакомпанії, можливо відповіді будуть різнитись.
-
Якщо будете на провінційну подаватись. І після цього також не бажано (не заборонено, але й не рекомендується) відразу переїжджати в іншу провінцію, певний час. Якщо будете подаватись по федеральній програмі - таких рекомендацій немає.
-
Користувач Svitlana K, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Всем Привет!Дру..") не відповідає мові правил чату.
-
Підскажіть будь ласка будемо летіти ближчим часом в Вінніпег,чи можна і якщо так, то в якій кількості дозволяється перевозити сигарети та спиртне?
-
Дочекались! Творча студія "The Science of Music" оголoшує набір до украінського дитячого хору! Вік від 5-15 років. Якщо ти бажаєш розвиватись і зростати, вдосконалюватись й навчатись співати, дарувати й виступати, а ще сміятись, радіти, творити, втомлюватись від величезноі кількості репетицій, концертів та різноманітних цікавих проектів, а саме гoловне - постійно розкривати свій внутрішній світ і знайти справжніх друзів :), тобі терміново потрібно до нас! Чекаємо і до зустрічі! Більш детальна інформація: +1204-955-8923 Email: [email protected]
-
Вітаю! Може комусь актуальна пропозиція: здається будинок, 3 спальні, район Транскона (Вінніпег). Біля будинку школа, садок у кроковій доступності. Будинок вже вільний, можна заїжджати. Оплата 1800 $ на місяць, плюс комуналка. Кому цікаво пишіть мені в приватні повідомлення.
-
Також рахується не прибуваня в Манітобі, а робота
-
Ну він не буде враховуватись
-
Ніяк, треба бути постійно в Манітобі
-
Скажіть у мене виникло питання я мала летіти в Вінніпег але ьак склались обставини що потрібно місяць пожити в Торонто і допомогти родичам проглянути за дитиною . Як мені краще зробити щоб потім це не вплинуло на отримання ПР спершу прилетіли в Вінніпег оформити документи і на місяць в Торонто чи спершу в Торонто а потім переїхати . Дякую
-
Іноді бот випадково видаляє повідомлення, прошу вибачення,
-
Бачив в Варшаві в аеропорту є палатка, значить там роблять
-
Але Квебек - то любов 😍 була там двічі і хочу ще раз відвідати)
-
Розумію, також не люблю дорогу