✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Хотілось би розуміти схему взагалі, яки чекі зберігати, яки ні, ітд
-
Тут гуглом не розібратися, тому підтримую питання
-
Все так, але трохи не, там одні податки платить роботодавець, інших особисто, також там вираховують сплачені податки, тому треба зберігати чеки
-
До речі, податки до PR і після, однакові чи ні?
-
Доброго дня, підкажіть,будь ласка,за податки. Скільки буде вираховуватись із зарплати? Я щось не можу знайти офіційної інформації по провінціям. Дякую за відповідь)
-
Не єдиниі знаю мінімум 5 варіантів, тому прошу реальні кейси, а не теорію з інету 😜
-
*теорію прошу не писати, я її знаю 😘
-
Поділіться будь ласка досвідом, треба з Канади відправити одежу військовим в Україну. Як що працює? Чим краще?
-
Доброго дня, раніше в цій групі нам давали номер телефону чоловіка, який допомагав моєму чоловікові з перетином кордону, Дмитро звали. Можливо у когось є його контакти, так як потреба виїхати знову є
-
Доброго ранку ☀️ Підкажіть, будь ласка,як краще добиратися до Вінніпегу? На літаку до Торонто чи Монреалю,а потім теж на літаку до Вінніпегу? Чи до Вінніпегу краще потягом/трансфером якимось? Дякую за відповідь)
-
Шановна громадо, підкажіть, будь ласка, у когось є досвід поїздки потягом Toronto-Winnipeg?