✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
О, цiкаво дякую
-
Мені диллер пропонував взяти авто в розтрочку на 3 ррки. Мовляв для українців зробили можливим..і кредит інтерест всього 6%. Але я вирішив що для роботи мені вистачить найдешевше вживане
-
Дякую!
-
Гарне питання, комусь це вдалося?
-
Я купляв і оформлював з укр - все норм. Але сказали що з канадськими страховка потім буде дешевше
-
Так. Модель, рік, аварійність. Хоча може бути "новіше" авто дорожче
-
Пробачте, а шо воно сефетi? I питання, якщо права ще не змiнили можна купувати авто, чи треба змiнити?
-
А страховка залежить вiд авто, його року, або вiд чого залежить вартiсть страховки ?
-
І останнє, без страховки ви не можете проїхати навіть 1 метр по Канаді, одне з найважливіших порушень ПДР
-
Також сефеті, продавець має оформити саме на вас нову сефеті, це 80% успіху
-
І ще, якщо ви приїхали до продавця, і бачите в нього декілька підйомників, інструменти. То велика вірогідність, що це нормальний продавець, бо це все коштує дуже дорого. Якщо вам на парковці маркету, біжить!!!!
-
Краще купляйте трейд-ін у дилерів, там є хоча б якесь відповідність, або у того, кого так чи інакше знаєте особисто
-
З машинами будете уважними, дуже багато лайна зроблено як конфета. За тисячу километров у вас віллягає двигун і все... Це може бути половина вартості машини. З машинами будьте дуже уважні!!! Тричи
-
Містечко біля Вінніпегу??