✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Як Ви чи я можу знати, хто це? Я іду, чую - москалі. Чи я маю кожного москаля питати паспорт?
-
Я сьогодні вранці зрозумів цікаву річ, в Києві і Вініпезі або однакова кількість авто, або в Вініпезі трішки більше. Так в мене цікаве питання: чому в Києві за день 5-6 складних ДТП, а тут я ще не бачив жодного за декілька місяців? Це путін винен?
-
Головне усіма силами не дозволити людям побудувати тут Україну...
-
То російськомовні українці. І таке буває. У нас на зх. Укр багато приїхало і їм тут не комфортно, бо важко говорити, а переучуватись не хочуть... А за кордоном ніби як вільніше себе почувають, та й в громадських місцях треба місцевою мовою говорити... Так і виходить що чуєте часто російську, але то тимчасове явище... Вивчуть англійську та й все буде гуд😉
-
О, працює, норм
-
Чомусь бот не спрацював 😵💫
-
от понаїхали. ще 2 місяці тому не було такого, що стільки москалів чуєш навколо.
-
А откуда в Канаде москали? Я думал там канадцы
-
Мені лист про валідну біометрію прийшов після того як отримала візу у паспорті
-
Доброго дня. В листі написано їх графік. Вже думали можливо треба їхати де здавали біометрію,(для додатк.документів) ось що мала на увазі. Так як такого письма не приходило ні знайомим ні іншим, ми чесно кажучи трохи занепокоєні. І про яке відстеження паспорта йде мова, якщо ми ще не здавали🤷🤷. ? І ще питання: всі пишуть про валідацію біометрії, здали 22.07, з цієї дати нічого не приходить, чи можемо ми їм написати, чи це нормально?? Що тут підкажете
-
Доброго дня, підскажіть як правильно писати і шукати роботу, є гарний опит шліфування і шпаклювання різної мебелі. Не можу зрозуміти як знайти таку роботу.
-
Я багато чого не зрозуміла із Вашого повідомлення. Що означає питання : нам не потрібно нікуди їхати? А куди Ви хотіли їхати? У нас процедура така: подача заявки, здача біометрії, запит паспортів на вклейку, відправка паспортів на вклейку візи ну і зараз чекаємо паспорти з візою... Все🤷♀️
-
І ще дослівно з гугл перекладача : "Тепер ви можете замовити кур'єрські послуги для повернення вашого паспорта після подання вашої заяви. Щоб скористатися послугою, будь ласка, зателефонуйте на номер нашої гарячої лінії, вказаний вище. Документи, необхідні для отримання паспорта: VFS E-ICR (у разі збору третьою стороною - роздрук електронної пошти та VFS EICR є обов’язковим). Копія сторінки паспортних даних з печаткою VFS. Державне видане дійсне посвідчення особи з фото. Підписана форма згоди VFS від усіх клієнтів для отримання через представника, включаючи члена сім’ї. У разі отримання паспорта через кур'єра, будь ласка, підпишіть авіанакладну/лист доставки кур'єрської компанії як підтвердження. З найкращими побажаннями, Візовий центр Канади"
-
Я текст який не розумію через гугл переводчик переганяю. Вфс Вам написали що отримали Ваші документи, і запрошують від Вас " електронний ICR (рахунок-фактура з квитанцією) для вашого запису та довідки" не знаю що тут мається на увазі... Може хтось інший підкаже...
-
ЛИСТ ВІД VFS: VFS Global Dear Mr/Ms ANNA KORENNAY, Visa Application tracking id no 0000000000⁰00000 has been received at the VAC on 2022-07-22 11:23:14 AM. Please find attached the e-ICR (Invoice cum receipt) for your record & reference For Visa application process & tracking related information please visit the website visa.vfsglobal.com/tur/en/can Email: [email protected] Helpline number: ...... Collection timing: Monday to Friday, 09:00 AM to 04:00PM (excluding VAC holidays, please refer to holiday list on the website) with prior appointment. You can now request for courier services for return of your passport post submission of your application. To avail the service please call our helpline number mentioned above. Documents required for collection of passport: VFS E-ICR (In case of third party collection - printout of the e-mail and VFS EICR is mandatory). VFS stamped copy of passport data-page. Government issued valid photo identity. Signed VFS consent form from all customer's, for collection through representative including a family member. In case of passport being received through courier, please sign the Airway bill/Courier company delivery sheet as an acknowledgement Best Regards, Canada Visa Application Centre To help us serve you better, please click here to share your feedback and suggestions. Regards, VFS Global
-
Добрий вечір.🙏🙏🙏 А підкажіть будь ласка, в кого був схожий лист від візового центру Канади? Ми здали біометрію, через деякий час приходить цей лист.( Нижче прикріплю). Настільки ми зрозуміли то це інформація, і нікуди не треба нам їхати, а можливо ми помиляємось, підкажіть як ви розумієте цього листа і чи було щось схоже у вас і що ви робили? І ще питання! Коли заповнювали анкету( cuaet), то в додаткові документи не кріпили свідоцтво про народження сина та шлюб, бо не мали переклад. Нам потім прийшов лист, що заявка прийнята, розглядається, потрібно здати біометрію, ДОДАТКОВІ ДОКУМЕНТИ НЕ ПОТРІБНІ , чи варто через кризовий центр додати зараз ці документи, чи краще не робити бо вони не питали, і це може відтягнути розгляд заявки. А може навпаки через брак їх буде довше🤷🤷🤷. Підкажіть будь ласка як краще зробити??? 🙏🙏🙏