✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Ну тут згідна і взагалі краще коли є фінанси тоді спокійніше себе почуваєш.але ж тут такий момент , чартерні рейси безкоштовні ну і люди їхали в надії що все буде добре.зважувати завжди потрібно,ми наприклад кілька років готуємось до переїзду ,як не корона ,то війна тепер.ну і моє незнання англійської (це я думаю виправлю).а люди реально їдуть з пустими кишенями . навіть не уявляю як це.....хай Бог милує
-
Не впевнений, але імовірно безкоштовно, здаєте перед входом у літак
-
Вітання! Хтось летів з дитячою коляскою (тростинкою)? Як оплачувати чи вже на місці в аеропорту?
-
+34 642741058 Ольга - вчитель малювання Дуже рекомендую! Десь через 1,5 тижні переїзджає до Вінніпегу.
-
Коли приїздиш в гості, треба дотримуватись правил господарів! Те що робить Манітоба, то я буду все своє життя вдячний!
-
Я наприклад теж не знаю англійської зовсім,але будучи в Україні вчу ,хоч це важко вдається.але є чоловік який знає мову
-
Шукали де краще напевно,хіба хто признається яка причина?!
-
Є люди яким важко адаптуватися,без знання мови .думали що якось там притруться, особливо важко мама з дітьми.тому і повертаються і це не тільки з Канади ,але і з Європи.
-
Якщо не хочете працювати, якщо не бажаєте виконувати місцеві закони, то вам люди не треба в Канаду!!!!
-
Нафіга їхали?
-
Хаатели смузи, ааа дали соку!
-
Зараз за чотири квитки треба віддати печінку і т.д. Думаю, що люди зважують усі за і проти.
-
Не дуже ввічливо посміхались в безкоштовному готелі
-
Причина повернення?
-
Ну не скажіть,не скажіть.скоріш за все просто заклопотані ,всі по різному адаптуються.хоча не всі приїхали одночасно .знаю таких ,що вже й повертаються на Україну.
-
Я вчитель малювання та керамістка.але я ще в україні.мене доречі теж цікавить чи для творчих професій є робота .
-
Коли все добре, ніхто враженнями не ділиться, така людська психологія
-
Ну власне я на ютубі бачила інтерв'ю,жінка яка проживає у Вінніпезі так все і говорила ,що вони з відкритою душею чекають всіх хто до них приїде.скинула би ссилку але не зберегла нажаль.у групі я думала люди будуть ділитися враженнями ,можливо якимось ситуаціями .бо таке враження що тут нікого немає а у онлайні 83людини.тому я здивована що ніхто нічого не пише.можна ж свої послуги рекламувати(ну це для жінок ,я про манікюри типу і т.д.)
-
Зараз пошукаю контакт і надішлю вам. Є в нас така знайома. Дуже рекомендую.