✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Підкажіть будь ласка, які професії підходять для PR в Вінніпезі? Водій легкових чи класс 3 підходять? Різноробочий, підсобник на будівництві. Розкладач товарів в супермаркеті. Я читав, чесно. Але не зрозумів на якій роботі треба працювати для отримання PR?
-
Його легко знайти, він високий, в мене було фото, но видалив.
-
Дякую) залишилося тепер знайти той кран😄
-
В центрі Вінніпегу де кран, висить оголошення, там є номер телефону.
-
Користувач teacher88888888, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Кто уже говорит..") не відповідає мові правил чату.
-
Добридень! Чи є кто працюють на будівництві? Як воно там, яку кваліфікацію потребують, що треба мати своє? Про себе , якщо знаєте куди йти: молоде донбасення (21 рік) з майже гарною розмовною, маю досвід роботи з ручним інструментом (стандартні ручні інструменти , пневматичні та газові цвяхові пістолети, циркулярні пили, бензопили) досвід на різних типах робіт і локаціях. Дякую за увагу!
-
працювати не пробувала?
-
ця група бачу просто розривна)))
-
Добрий вечір. Підкажіть, які курси проходили для роботи з дітьми. Хтось був на First Aid у Червоному хресті. Як відбуваються заняття і скільки тривають?
-
Вітаю 👋 Моя сусідка віддає комод. Безкоштовно. Самовивіз. Район Транскона. Пишіть у ПП, скину більше фото та телефон господині
-
Перездаємо 1 кімнатну квартиру 499 Corydon AVE , договір до 1 серпня, в центрі тихому районі, не Даунтаун. Велика зала та спальна, посудомийна машина та мікрохвильова піч, тиха та спокійна, вікна в двір, є парковка та автобусні зупинки в усі напрямки , також 4 великих комор, що дуже зручно. Перший поверх та пральна машина найближча до квартири. Плата 915 + гідро 20 долларів. Є Wi -Fi 50 dollars. Подивитись можна кожен день після 17:30. Допоможу з адаптацією та невеликим перевезенням машиною. Перездаю в зв'язку з переїздом в інший район
-
Привіт усім, підкажіть, а медкомісію у Вінніпезі можна зробити безкоштовно?
-
Доброго ранку!
-
Доброго дня всій громаді! Хтось, щось знає про декларацію, як її оформляти, та коли, з ким? Дякую