✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Нв льоту перевзулися:) І ще, ви замовляєте кредитну картку. І ЖОДЕН кредитний рахунок вам не відкривають. Вас переввряють спецвідділи банку, після чого вам погоджують видачу картки із певним лімітом. Її вам висилають і ви її активовуєте. Так що, що коиу казати стосується саме вас.
-
Жодну картку в банку не дадуть, але кредитний рахунок відкривається без погодження. Багато інших банків кредитний рахунок погоджують, після надання документів з місця роботи, проживання та інше, після чого або дають якійсь рахунок х певним лімітом або відмовляють І більше не кажіть нікому що не чули ;)
-
В RBC, в додатку кредитний рахунок з'являється відразу, принаймі так було минулого року, RBC не потрібно було подавати довідку про доходи, аплікант отримував відразу рахунок з ліміти 2к CAD. Чи вимагає RBC сьогодні довідку про доходи, чи розглядає справу тиждень, станом на сьогодні не знаю
-
Доброго дня, дівчатка💞 я мастер бровист з України) оскільки на вулиці весна, та незабаром 8 березня, чекаю вас на брівки✨ instagram.com/m.brows.winnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Значать змінили правила...
-
Ми щойно були в RBC дали тимчасову дебет карту, допомогли добавити її в епл пей, а кредитку сказали мають схвалити і зателефонують нам коли буде рішення
-
Ух, взагалі все помінялося
-
Щойно зателефонували з RBC на рахунок кредитки, запитали чи плануємо переїжати на квартиру з готелю, сказав так через 3 тиждні, сказали що зателефонують через 3 тиждні і тоді можна буде отримати кредитку. А дебет карту вишлють на готель за 2 тижні. Може комусь буде корисно
-
Мені дебет картка прийшла на 6-й день після відкриття рахунку. А кредитка вже три тижні як не приходить. Хоча казали - 10 днів.
-
Я замовляв на адресу відділення банку, приходив в банк і забирав пластік
-
Deveraux
-
І ще раз, я зробив випадково помилку, є різниця між відкриттям рахунку в пластиком в руки. Пластик може подорожувати до вас довго, це не велика проблема, головне що б рахунок був відкритий
-
По CIBC Ви візу отримували чи мастер? Бо по мастеру до влаштування на роботу в мене була відмова
-
Але судячи з усього правила вже навіть в RBC змінилися