✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Це не новий телефон, як що куплю планшет, то за мито і пдв вже потрібно буде платити в самій Україні хто буде забирати, я правильно зрозумів?
-
Це не айфон, самсунг він новий десь до 200$ коштував, планшет в Канаді дешевший на 5000 грн, той що я хочу, значить сенсу не має тут його купувати.
-
Без коробки це вже як вживаний рахується?
-
Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, дітям 16 та 15 років. В аеропорту що їм дадуть, студі чи ворк перміт? Десь читав, якщо є ворк перміт, то можна і працювати і навчатись в школі?
-
Тобто стаді точно і просити додатково ворк?
-
УкраЇна 🇺🇦🍊🇨🇭 Швейцарія Україна 🇺🇦🍊🇧🇪 Бельгія Україна 🇺🇦🍊 🇩🇪Німеччина Україна 🇺🇦🍊 🇮🇹Італія Україна 🇺🇦🍊🇪🇸Іспанія Україна 🇺🇦🍊🇱🇻Латвія Україна 🇺🇦🍊🇨🇵 Франція Україна 🇺🇦🍊 🇱🇹Литва Україна 🇺🇦🍊🇳🇱 Голландія Україна 🇺🇦🍊🇨🇿Чехія Україна 🇺🇦🍊🇸🇪Швеція Україна 🇺🇦🍊 🇪🇪Эстонія Україна 🇺🇦🍊Норвегія Україна 🇺🇦🍊Польша 🇵🇱 Україна 🇺🇦🍊Данія Україна 🇺🇦🍊Португалія Україна 🇺🇦🍊Австрія Україна 🇺🇦🍊Фінляндія Україна 🇺🇦🍊Хорватія Україна 🇺🇦🍊Грузія Україна 🇺🇦🍊Туреччина Україна 🇺🇦🍊Словенія Україна 🇺🇦🍊Угорщина Україна 🇺🇦🍊Швеція Україна 🇺🇦🍊 Ірландія Україна 🇺🇦🍊Молдова Україна 🇺🇦🍊Румунія Україна 🇺🇦🍊Сербія Україна 🇺🇦🍊Болгарія Україна 🇺🇦🍊Черногорія Україна 🇺🇦🍊Словаччина Забираємо з Львова Рівного,Киева ітд. Є прямі зворотні напрямки ✅ будь-який час виїзду ✅ мікроавтобуси ✅ досвідчені водії ⚡️Прямі рейси, без пересадок⚡️ забираємо з адреси до адреси. *380505786130вайбер телеграм 💢💢
-
Доброго дня, підскажіть хтось пробував приїхати в готель, і записатись на мед огляд, без апоінтменту? До скількох вони працюють і з якої?
-
Тільки вийшли з аеропорту. Діти 15 та 16 років. Дали і стаді перміт і ворк перміт. На 3 роки. Так що слухайте бабок під під'їздом)🤣
-
І ще, для інформації. Хотіли взяти готель в Торонто на ніч від Червоного христа, тому що квиток у Вінніпег на наступний день. Писали люди що так робили і все ок. Вже ні. Немає Червоного христа, є інша організація, єдина на всю Канаду, CUIAS. Там фіксуються ці дні і можуть негативно вплинути на надання готелю у Вінніпезі. Це зі слів волонтера цієї організації. Це нововведення, поки не знають всіх нюансів.
-
Користувач Ксения💙💛, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Здравствуйте. О..") не відповідає мові правил чату.
-
Як що надають готель в інших провінціях, то ці дні віднімають від проживання в готелі Вінніпега.