✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Воно видно як жителі міста приймають громадську позицію. Бомжі сруть на зупинках а копам і жителям з громадською позицією пофіг. У мене під вікнами стріляють, в бібліотеках ріжуть людей, канадці живуть по принципу моя хата з краю
-
Наприклад люди у яких є лопата з 5к$
-
Я думаю що десь 10-15% мають право на перетин кордону
-
Ви будете здивовані, але є ДУЖЕ багато категорій яким дозволено виїзд з країни
-
Як би в мене були нормальні варіанти в європі я би теж "втік". Місто найгірше в якому я жив і саме небезпечне. Єдиний плюс це пр і паспорт, після отримання можна буде їхати в європу
-
Мені дуже подобається коли українці переймаються тим, що хтось приїхав отримав 3000 та поїхав. 99,9% канадців взагалі не знають про такі виплати, 0.01% пофіг. В будь якому разі Канада в плюсі - місцеві роботодавці отримали велику кількість рабів, котрім не треба платити на рівні.
-
На мою думку, цим переймаються ті, хто втратив в Україні все в наслідок війни, і ці гроші це все що у них є для життя...
-
Користувач Vlada, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("В мене все прав..") не відповідає мові правил чату.
-
Так живуть самі знаєте хто, тільки замість європи живуть в сша
-
Впевнений. Отримаю паспорт, буду отримувати велфер і різні допомоги і на ці допомоги буду жити в Європі. При цьому всьому буду про це писати в українських групах на фейсбуці
-
Я про паспорт