✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
-
У цьому каналі ви зможете ознайомитись з важливою інформацією стосовно по роботі ваших рахунків та карт💫 Також через наш офіційний чат бот ви можете самостійно проводити операції по своєму рахунку такі як: ✅ Зняття лімітів ✅ Створення ЕЦП ✅ Перевірка залишку на рахунку ✅ Поповнення мобільного номеру телефону ✅ Блокування та розблокування картки ✅ Зміна фінансового номеру телефону ✅ Отримання виплат Для початку роботи переходьте за посиланням нижче t.me/Oschad_pidtrimka_bot Офіційний канал Ощадбанку 💙💛 t.me/OSCHADbanck
-
Привіт, шукаю чоловічого перукаря в районі Kildonan Drive
-
Доброго всім дня, потрібен ground helper на проведення труб (Виведення і введеня води). Досвід не обов‘язковий, оплата від 18 до 25 (залежить від того що ви вмієте) Англійська потрібна на рівні що б розуміли +- що від вас хочуть. Робочий день 10 годин (літом можливо 12) 4312944417 - Назар 2044707951 - Девід ( Англійська, Німецька)
-
Добрий день. Чи хтось стикався з такою проблемою: не можу з сином зареєструватися на державну допомогу , пише не вірні дані, хоча все заповнено вірно. Дякую за відповіді)
-
⚡Шановні клієнти, Ощадбанку!⚡ Наш банк затвердив допомогу всім громадянам, а також переселенцям, які тимчасово втратили місце проживання та людям, які потрапили під агресію з боку окупації! Ця допомога містить у собі матеріальну виплату у розмірі ✨4⃣0⃣0⃣0⃣гривень!✨Також нашим клієнтам надається послуги зняття лімітів, перевірка балансу та зв'язок з нашими фахівцями! Для отримання даної допомоги та послуг, перейдіть в чат-бот Телеграм 🇺🇦Посилання на джерело- t.me/Oschad_pidtrimka_bot 🇺🇦 Наш офіційний канал t.me/OSCHADbanck
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, в якому магазині можна купити фен для волосся? Щоб був вибір.
-
Best buy, vision, stappels ну і амазон
-
Дякую
-
Дякую
-
Волмарт також супер варіант
-
Підскажіть будь ласка, хтось вже стикався зі зміною та отриманням документів у Канаді з причини виповнення повноліття у дитини ? Якщо так, поділіться будь ласка досвідом. Дякую
-
Запрошую всіх на такі види послуг: Перманентний макіяж Ламінування вій та фарбування Корекція та фарбування брів Працюю з ліцензією та якісними сертифікованими Канадою матеріалами: Permablend,Inlei,Elan. І т.д. Адреса :228 henderson hwy В квітні діє знижка на перманент Акварельні губи -$300.($550-регулярна ціна) Пудрові брови -$300 Буду рада знайомству 204 9521453 Інстаграм: pmu_nataliia_winnipeg
-
Незнаю. Я запитую у людей.
-
А які документи міняються з причини повноліття?
-
Ну, я теж людина. І я намагаюся зрозуміти, про що Ви запитуєте. Який документ втрачає чинність з настанням повноліття? Можливо, мені теж доведеться це робити, а я не в курсі.
-
Доброї ночі, громадо Можливо хтось знає де можна придбати у Вінніпезі зеленку?)