✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Привіт, весна не за горами🌷 Саме час зробити гарну фотозйомку для себе чи своєї сім'ї. Якщо вам цікава така пропозиція звертайтесь до мене, я з радістю допоможу втілити ваш задум у реальність📸💫 #фотограф www.instagram.com/ksenia.photolife/ kseniazubykphotographer.mypixieset.com/ За деталями пишіть у приват📩
-
Користувач DanilArbitrage, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей,на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
ТЕРМІНОВО дуже,Прошу будь ласка відгукніться🙏🙏🙏 Доброго та мирного всім дня.Пишу,незнаю чи правильно чи зрозуміють і підримають.Хочу попросити вашої допомоги. Ми з України. Сама виховую сина, мати одиначка. На даний момент без роботи. Виплат не отримую ніяких, не впо. Зараз прошу всіх хто може допомогти будь ласка не пройдіть мимо. Захворів син,запалення лівої легені,не вистачає на ліки та аналізи приблизно рахувала 1800грн,Половину вдалося зібрати. Слізно та з молитвами прошу допомоги🙏🙏🙏. Сума велика для мене, не підйомна,зовсім питати немає в кого,друзів як виявилось немає. Хто чим може,чи ліками чи коштами,чи підтримкою. Будем дуже вдячні. Всім всього найкращого,мирного неба скоріше.,Шевченко О.М,Напишить мені хто може дійсно допомогти будь ласка. ,можливо хтось захоче підтримати. Дякую бережіть себе та рідних.
-
Користувач DanilArbitrage, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей,на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
-
Акаунт ліповий
-
Буквально щойно поставила собі аватарку
-
Скам, не ведіться
-
Бот видаляє автоматично телеграм канали приватні блоги та інше, якщо треба щось розмістити, попередньо треба погодити з адмінами з чату
-
Чому видалили мій допис на рахунок НМТ? Це заборонено правилами?
-
Оновлена інформація, щодо можливості проходження НМТ у м. Вінніпег. Ініціатива батьків дала свої результати! Конгрес Українців Канади офіційно зайнявся цим питанням та виклав НОВУ ФОРМУ для збору даних про учасників НМТ у м. Вінніпег. Додано декілька пунктів для зворотнього зв'язку! Прохання заповнити НОВУ ФОРМУ та розповсюдити, щоб КУК зміг якнайшвидше продовжити роботу. Гарного дня! НОВА ФОРМА: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5-eC9ja9GMMEx18LTc9T1DTonp6w028fFQ5xtDFLRO7NGCA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0
-
Дякую
-
Ок. Зрозумів. Пишу
-
Пишете так додаткову інформацію, посилаючись на своє минуле повідомлення
-
Посилання одне і теж