✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
😂😂😂😂 тепер видаляєш мої повідомлення. Ти чув про толерантність. ?? І рівні права ??? Що поганого було в моєму пості ? І це НЕ комерційна реклама. Це інфа футбольної події - ЄДИНОЇ УКРАЇНСЬКОЇ 🇺🇦 ФУТБОЛЬНОЇ команди у Вінніпезі. Ми потребуємо підтримки наших вболівальників на трибунах.
-
Користувач MihailovCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з програмування в Minecraft та Roblox. Дітки від 5 до 17 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват )
-
❤️Планується виїзд з України. Кому потрібні cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, табак\кальяни, Ельф Бари та все подібне, і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Користувач MihailovCrypto, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Машині к Вініпезі є за будь яку ціну, думаю навіть безкоштовно, просто треба дивитися на те що хочеться купити
-
Всім привіт ! Чи є у Вінніпегу дилери з продажу машин до 7000 - 8000 тисяч?
-
Якщо щось свіже 20-21 рік, з пробігом до 100к то розраховуйте під 20к
-
От це схоже на реальність
-
Добрий день! Є бажаючі на вихідних проїхатись містом на лонгборді/велосипеді, тощо?
-
Привіт Хто працює в Best Western Premier на 900 Regent Ave З цією роботою можна податись на PR? Бо менеджер не знає Робота і не фул тайм і не парт тайм, щось між тим і тим А години - від 32
-
Бажаючі є, велосипедів нема.
-
В цьому питанні я не допоможу на жаль)
-
Користувач FloridaMaine, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Есть Фул тайм (..") не відповідає мові правил чату.
-
Вдячна Вона просто сказала шо то і не то і не то Але я схильна до того, що то в неї парт тайм, бо голини не однакові кожного дня
-
Візьміть у роботодавця employment letter (якось так називається) Там буде написано фунтам ви чи парт тайм Якщо пари то не підійде для піару скільки б годин не було
-
Ні, чистко написано фултайм мінімум 30 годин
-
На мою субʼєктивну думку, якщо парт тайм 30+ годин то може підійти. Але це тільки роздуми, тому що підтвердити можна буде тільки коли хтось із парт тайм 30+ годин отримає ПР. Поки немає кейсу, немає і доказів 🤷♀️ Але я спираюсь на їх трактування фул тайму, вказаного на сайті. Чи мені хочеться так думати)