✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Виглядає як якась маячня, ми встановлюємо клієнтам медіа сервера, для зберігання ліцензійного контенту, які основні на p2p, ніяких питань ні до кого не було і бути не може
-
Це все одно як банківській переказ, цілком легальна операція, Але, якщо це продаж наркотиків, то вже інша справа
-
Доречі, клієнт може ділитися посиланням з друзями на перегляд свого контенту, і це легально
-
Админ, ты чого видаляєшь мої повідомлення, там було питання, дивний ти чел
-
А полції цікавіше шукати хто программу вкрав, ніж ті хто людину на смітнику закопав
-
Моя особиста думка, за саме скачування покарання не буде, але програма сама може розповісти власникам, що вона працює за таким IP нелегально, і тоді власники вже напишуть заяву в поліцію
-
Та це жарт Але якщо логічно, без привʼязки до даної ситуації то відповідальність за загальним правилом настає і за попит і за пропозицію, бо одне породжує інше. В цілому, якщо ясно, що за порушення ПДР настає відповідальність, бо так воно працює і в Україні, то в сфері інтелектуального права я, власне, не знаю як тут працює.
-
Доброгтдня . Підкажіть будь ласка- громадський транспорт Вінніпег. Де купити проіздний на автобус? Дітки до скількох років безкоштно?
-
Дуже дякую. Йду все читати .