✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
110$ за грам
-
Підкажіть будь ласка , де знайти обмінник ( або ви знаєте гарний) де обміняти євро на долари канадські . Дякую ☺️
-
Поміняють нікчемні папірці на величні банкноти королівства 😝
-
У будь якому банку при наявності рахунку
-
Доречі. Коли мене вбивати будешь? Koss або ж Вінні🤡
-
Біжи)))) ти ж йобнута! Ти в курсі що ти не права!? І на яких ти підсавах мене в банофбот відпраила в сусідньому чаті!? Що я тобі такого поганого зробив!? Написав чи сказав щось таке вде для тебе образливе шоб мене кидати в бан і люди які за це проголосували взагалі не знають щоиі до чого іспростотнатиснкли кнопку!? Ти рілі дурна чи просто якась трошки ненормальна!? Якшо несподобалась моя реплікамчи шось то треба було мені написати а не вистроювати ідіотизм. А тепер як хочеш то подавай до суду 😉
-
Я спілкувалася взагалі не з Вами. Ви влізли у чужу бесіду, кидаючись на мене за те, що я людині у депресії (яка казала про то шо хоче вийти у вікно) порадила звернутися до психолога. Кинулися Ви на мене з пред'явою, що я рекламую "свій магазин", хоча я працюю зовсім в іншій сфері. Коли я Вас перепитала - Ви почали хамити і писати мені неадекватні речі в приватні, за що, доречі, і полетіли в бан. Але Ви на тому не зупинилися, знайшли мій інстаграм і почали написувати мені туди, поки я Вас і там не забанила. В Канаді Ваші дії класифікуються як кібербулінг та публічна шкода репутації людини і караються законодавством, тож саме час вибачитись і піти прийти трохи до тями.
-
А чого ж ти в ЧС покидав?)