✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Не відео весілля, мова йде про подорожі )))
-
Я чула, що один рік
-
До отримання паспорта, або треба писати листа, чому саме вам треба змінити провінцію, і сподіватися на погодження
-
Доброго дня, щановні учасники! Родина із трьох людей (чоловік, я і донька 10 років) знімемо будинок з гаражем у Вінніпезі. Район бажано St Vital , але розглянемо будь-які варіанти. Чоловік вже працює (приїхав раніше), а я з донькою планую переїхати з 01.10. Ми - порядні, пунктуальні, без шкідливих звичок. Гарантуємо вчасну оплату оренди. З нами також приїжджають два кота. Колись одного я врятувала після аваріі на дорозі, і тепер це наш повноцінний, розумний член родини. Будемо вдячні за будь-яку інформацію і допомогу.
-
Ну Кан тайр це більш менш успішна мережа, а от ноу фрілз...
-
‼️УВАГА‼️ ❗️Важливо знати свої права в період мобілізації та призову❗️ ✅ Наші юристи спеціалізуються на військово-призовних питаннях. ✅ Звернувшись до нас, ви отримаєте кваліфіковану допомогу та захист ваших інтересів. Пишить в ПП.
-
Продам стіл зі стільцями 250$
-
Зазвичай люди які швидко отримують PR по SWM це люди у яких великі сім'ї з дітьми або люди з дуже потрібною професією для провінції. Простим смертним треба буде чекати 20 місяців
-
Ні, я конкретно про людей які приїхали по куает. Купа дітей це як прицеп або гарантія того що після пр людина не втіче з провінції. Саме тому так швидко дають пр
-
Або почали процесс 7 років назад, а CUAET просто прискорив процесс
-
🏡Возможность заработка в области криптовалюты 💸Доход составляет от 200$ в неделю 📱Работать можно с любого устройства ⏳Всего 1-2 часа в день на работу 👨🏻💻Подходит только для заинтересованных!
-
Коли діти виростуть вони за 1-2 роки податками окуплять всі трати. Плюс до того якщо маленька дитина - то це буде повністю інтегрована особа яка буде більше канадцем ніж українцем. По тому ж принципу Європа приймає і швидше дає паспорт тим у кого багато дітей. У мене знайомих німець намагався реєструватися але система така що біженці з сирії швидше отримували громадянство ніж справжні німці