✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Я давала свою машину другу, ніяких питань не було
-
Так хай їздить. Головне щоб був поліс страховий у бардачку
-
Та вона ж сидить там не за тим. Лізинг проплачувати і страховки купувати буду я, він мені просто буде гроші скидувати. От і питаю, що робити щоб не відморозився, бо людина незнайома. Також ще цікаво, чи може він по своїх правах купувати страхування на авто на мій намбер плейт, бо якщо буде використовувати її в таксі - туди потрібне спеціальне страхування, я його на себе вішати не хочу
-
Доброго вечора ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка скиньте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 3-4 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Вітаю всіх 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог з індивідуальним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування в ПОДАРУНОК 🎁
-
💫 Дівчaтка, їдy зaвтра в oбід з Укpaїни 🇺🇦, мoжy пpивeзти: філepи, ботoкc, кocмeтику, cтiки до іqоs/gІо,cигapeти, у вeликих кількocтях) Цінa дoстaвки цiлкoм приємнa) В ocoбистi пишiть)
-
💫 Дівчaтка, їдy зaвтра в oбід з Укpaїни 🇺🇦, мoжy пpивeзти: філepи, ботoкc, кocмeтику, cтiки до іqоs/gІо, cигapeти, ельф бари у вeликих кількocтях) Цінa дoстaвки цiлкoм приємнa) Пишiть в ocoбисті повідoмлення🎀
-
💫 Дівчaтка, їдy зaвтра в oбід з Укpaїни 🇺🇦, мoжy пpивeзти: філepи, ботoкc, кocмeтику, cтiки до іqоs/gІо, cигapeти, ельф бари у вeликих кількocтях) Цінa дoстaвки цiлкoм приємнa) Пишiть в ocoбисті повідoмлення🎀
-
Хто уже подавав заявку для покупки чогось через цей Digital Finans. Ато я неможу зрозуміти в чому причина відмови. Як зрозумів вони кажуть що акант новий і потрібно ще почикати вони щось неможуть там провірити щи щось таке Але користуюсь бангом RBC постійно кредиткою оплачую На кредитний рейтин дивився через боровел то показує 670 Просто не розумію це потрібно чикати чи щось потрібно зробити в банку з акаунтом
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка де ви купували квитки до Вінніпегу?
-
10 долл коштує
-
Адрессу в будь якому autopack без проблем зміните