✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Мені чоловік каже що через рік це пройде і я повернусь в ваші ряди🤣🤣
-
Андрій, то значить у вас логіка чоловіча 😅, а не мамська з 6 міс дитиною😂😂😂. З моєї колокольні все дуже логічно🤓
-
На американську візу і імовірно грінккрту також, я завжди робив селфі
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/pr-card/apply-renew-replace/photo.html
-
The back of one photo must include: • the subject’s name and date of birth • the name and complete address of the photography studio • the date the photograph was taken The photographer may use a stamp or handwrite this information. Stick-on labels are unacceptable.
-
Ну я кажу тількі за Канаду
-
Здам своє авто Toyota Prius в м. Вінніпег в оренду потижнево. Можна використовувати під доставку в Убер, Дордаш чи Скіп. Дуже економна машина. Лише 5 л на 100 км. Повністю обслугована, на зимовій гумі. Можна заробляти нормальні гроші, маючи вільний графік роботи. Вартість: тиждень- 299$, місяць- 999$ 2042988920
-
Вітаю вас! Я Аліна - логопед з 7-річним стажем, з яких 2 роки - у якості білінгвального логопеда. Моя місія - допомогти кожному клієнту досягти ідеального мовленнєвого розвитку. Роблю це онлайн, тож зручно для українців усього світу. Що я пропоную: 🔹 Діагностику та корекцію звуковимови для дітей, підлітків та дорослих. 🔹 Роботу над складовою структурою слова та лексико-граматичною будовою мовлення. 🔹 Підтримку при запуску мовлення. 🔹 Навчання української мови з нуля. 🔹 Корекцію особливостей письма та читання. І все це з індивідуальним підходом до кожного клієнта, з урахуванням усіх педагогічних принципів та методології, і водночас цікаво та не нудно! Ваш вік не має значення - працюю з клієнтами від 4-х років до 100. Я готова запропонувати діагностику особливостей мовленнєвого розвитку за 50 % від вартості заняття, щоб ви могли оцінити мою кваліфікацію, та зрозуміти, чи підходжу я вам як людина. Звертайтеся до мене і разом ми покращимо мовлення та розвиток мовленнєвих навичок ваш або вашої дитини. Не гайте часу - почнімо працювати над вашим мовленням вже сьогодні! Для додаткової інформації та запису на діагностику зв'яжіться зі мною за телефоном: +380663276738 (Viber, WhatsApp, Telegram). До зустрічі, я буду щиро рада допомогти вам та вашій дитині! #Логопед #МовнаТерапія #РозвитокМовлення #ДитячаЛогопедія #СловоЗаСлово #ЛогопедичнаДопомога #МовніНавички #Спілкування #ПомічникЛогопеда #ЛогопедіяДляДітей #МовленнєвийРозвиток #Грамотність #Вимова #ТерапіяМовлення #ДопомогаЛогопеда #МовленнєвіРозлади #ЛогопедичніЗаняття #Артикуляція #РеабілітаціяМовлення #МовленнєваТерапіяДляДорослих
-
Ведется набор людей на удаленную работу в сфере арбитраж криптовалют💲! 💰 Возможность зарабатывать от 100$ в день и совмещать с основной работой ✅ Время на ра6оту: 1-2 часа в день ✔️Предоставляем обучение 👍 Гарантированная прибыль уже на этапе обучения 📌 Взаиморасчет по итогам недели Если вы заинтересованы, напишите мне в ЛС
-
Ведется набор людей на удаленную работу в сфере арбитраж криптовалют💲! 💰 Возможность зарабатывать от 100$ в день и совмещать с основной работой ✅ Время на ра6оту: 1-2 часа в день ✔️Предоставляем обучение 👍 Гарантированная прибыль уже на этапе обучения 📌 Взаиморасчет по итогам недели Если вы заинтересованы, напишите мне в ЛС
-
Best Western Plus Winnipeg Airport Hotel maps.app.goo.gl/CU3SKV9e6AUswgFC6