✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Єдине чому так не треба робити, бо якщо машина буде проблемною, то продавець поверне лише сумму угоди
-
Податок від зазначеної суми, нижче ринку не можна, але по низу ринку легко, власнику решту можна кеш, чек, є транс, будь як
-
Податку є два один платить продавець іншій покупець. Тому варто торгуватися або на знижку або на включення податку до вартості. Бо в 95% вас скажуть авто коштує 1000 долл, ви радісно дістаєтє гроші, і він каже мій податок ще 100 долл, тобто з вас 1100. Потім в MPI Ви ще платник свій власний податок
-
📸 Подивіться цей допис у Facebook www.facebook.com/share/Fh4PTQKptuEPhacL/?mibextid=Zmo65R
-
Ну якщо ви будете робити зараз дозвіл на проживання у Іспанії через повномасштабний напад росії то цей документ дозволяє легально працювати, наскільки мені відомо 👀
-
Доброго времени суток! Ищу людей на удаленную рa6oту,Не скаm ❌,Не наркоtики и т.д,Сфера-Ар6итраж Криnтовалюt-С левыми обмеnnиками или же биржаmи тоже не работаем,Обучаю абсолютно бесплатно,Никаких денеg на перед я не беру,Мой интерес это процент от вашего чистого дохода,Кому интересно жду В ЛС
-
Всім привіт! Відгукніться будь ласка хто подавався або вже отримав PR по Sponsorship Program :)
-
Привіт усім! Я працюю в дилершипі Gauthier. В якому хороші і вигідні умови для купівлі як вживаних так і нових машин. Так як я там перший хто розмовляє Українською мовою це щось для них нове і новий ринок клієнтів, компанія дає хороші умови для оформлення авто як в кредит так і готівкою, можна взяти машину в лізинг. В кожного індивідуальна ситуація тому, якщо комусь потрібне авто я буду дуже радий допомогти проконсультувати, підказати,показати, зробити тест драйв. Гарного всім настрою😇