Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. ✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦

✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
25.3k Posts 4.0k Posters 45.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t847357329T Offline
    t847357329T Offline
    Carolina
    wrote on last edited by
    Продаю чохол на iPhone 14 Pro. Абсолютно новий, підтримує MagSafe зарядку. 20 доларів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t568751530T Offline
    t568751530T Offline
    Andriana
    wrote on last edited by
    Усім доброго ранку . На початку Лютого прилітаю у Вінніпег. Підскажіть будь ласка чи допомагають з житлом на деякий час по прильоту в Аеропорт? А також чи допомагають з оформленням усіх документів які потрібні для проживання та перебування в країні. Якщо хтось може надати мені цю не велику інформацію напишіть будь ласка у повідомлення. Буду дуже вдячна )
    1 Reply Last reply
    0
  • t89085867T Offline
    t89085867T Offline
    Олександр Гриб
    wrote on last edited by
    Bienance + shakepay
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuna°• #джандимоянелестекнейяревную.
    wrote on last edited by
    Найди oбнаженные фoтoчки, сoвершеннo любoй девушки. Чтoбы прoверить девушку, напиши в пoиске телеграма: UDN600
    1 Reply Last reply
    0
  • t730167731T Offline
    t730167731T Offline
    Dmitry
    wrote on last edited by
    🇺🇦Всі Тут — український сервіс на мапі, запрошує до реєстрацї! 🌍 👥Українці по всьому світу, які надають будь-які послуги, або продають товари, можуть поставити позначку на мапі, тоді як інші українці їх легко знайдуть та звернуться за послугами.🤝🏻 Більше 100 категорій, зручна реєстрація, крутий функціонал, аспекти конфідеціальності — це все на Всі Тут! ✅Реєструйся сьогодні та запрошуй друзів. Популяризувати український якісний сервіс — наша головна мета. ➡️Instagram ➡️Сайт vsitut.in.ua/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Fedir🇺🇦
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Якщо коротко - так. До 30 днів від провінції + 14 днів від Канади. Берете апоінтмент в готелі Бест Вестерн і там оформлять вам СІН та хелс карту та інше. Готель краще вибирати з трьох разовим харчуванняя ІМХО.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6255674730T Offline
    t6255674730T Offline
    Yurii goods froom UA
    wrote on last edited by
    🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨 Знайду, куплю, впакую і відправляю Вам будь-які речі з України ❤️‍🩹 💊Медицину, 🦮 ветеринарію, 💉 косметику 💄 та інше. 🥇Широкий асортимент фармацевтичних продуктів для професійних спортсменів 🏋🏼‍♂️ Гарантія! 💯 Викладу Ваше замовлення на eBay. ✍🏻 Напишіть мені, щоб зберегти контакт 🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨🟦🟨💙
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Larysa V
    wrote on last edited by
    Привіт! Мене звати Лариса) Я професійний викладач англійської з 25-річним стажем🥰 Можу допомогти підтягнути англійську онлайн/офлайн. Перший пробний урок - безкоштовно!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1417357767T Offline
    t1417357767T Offline
    янус
    wrote on last edited by
    👑⁉️80% ДЕВУШЕК, ОТПРАВЛЯЕТ ИНТИМ ФОТО В ЛИЧНЫЕ ПЕРЕПИСКИ 🔍🔞 ⚠️НАЙДИ ИНТИМКИ ЛЮБОЙ ДЕВУШКИ, КОТОРАЯ ИХ ОТПРАВЛЯЛА ➡️ @Int_Searchisds ➡️ @Int_Searchisds ➡️ @Int_Searchisds
    1 Reply Last reply
    0
  • t324855374T Offline
    t324855374T Offline
    Елена Исаева
    wrote on last edited by
    Люди, підкажіть будь ласка, хто вже подавався на child bebefits після 18 місяців перебування в Манітобі - як то робиться ?  і про які суми/в місяць йдеться мова ? 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg GP
    wrote on last edited by
    youtu.be/cLRIXycYylU?si=2qzGIRKTebq0_RGe
    1 Reply Last reply
    0
  • t98689600T Offline
    t98689600T Offline
    Nataliia B.
    wrote on last edited by
    Ну я подалася десь через місяць після пологів, у грудні було 18 міс як ми в Канаді, але ніяких виплат поки шо нєма
    1 Reply Last reply
    0
  • t98689600T Offline
    t98689600T Offline
    Nataliia B.
    wrote on last edited by
    Увага! Будьте обережні, якщо вирішили покататись на авто по замерзлих озерах Канади. Обов"язково перевіряйте товщину льоду, питайте рекомендації місцевих жителів чи рибалок та і взагалі, будьте дуже обережні. Вартість вашого авто відшкодує страхова компанія, однак, ваше життя - безцінне. Будьте дуже обережні. Сьогоднішнє фото з одного озера в провінції Манітоба. Дізнавайтесь про Канаду разом з @UkrainianCanada
    1 Reply Last reply
    0
  • t98689600T Offline
    t98689600T Offline
    Nataliia B.
    wrote on last edited by
    6 тис на рік
    1 Reply Last reply
    0
  • t324855374T Offline
    t324855374T Offline
    Елена Исаева
    wrote on last edited by
    Наталі, а чи варто подаватись ? Ви знаєте суми виплат, ну хоча б, діапазон, про які йдеться ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Оля
    wrote on last edited by
    Дівчата їду з України можу привести косметику або щось під замовлення пишіть в особистий чат дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Eve Popelo
    wrote on last edited by
    Я вже отримала першу виплату. Виплати нараховуються після 18 місяців перебування на 19 міс. У грудні у нас було 19 місяців перебування в Канаді і мені зарахувалася перша сума бенефітів на сина, який народився тут (в Канаді) В мене це все сталося автоматично, ніякі додаткові форми або імейл я не заповнювала. Так як син був доданий до мого кабінету в CRA. Тепер я додала свою старшу дитину просто в кабінеті заповнивши її дані та прикріпивши свідоцтво про народження і коли вони опрацюють заявку – на неї теж прийде нарахування. CCB (Canada Child Benefit) нараховуються щороку з Червня по Липень. Але оскільки ми тимчасові резиденти лише 19 міс. наші нарахування зараз з Грудня по Липень з розрахунку наших доходів за 2022 рік. І коли цього року ми подамо свої податкові декларації, то нам зроблять перерахунок суми.
    1 Reply Last reply
    0
  • t581005006T Offline
    t581005006T Offline
    Natalka Troian
    wrote on last edited by
    Вітаю! Підкажіть будь ласка як оформлюється спадщина, якщо в мене є заповіт і довіреність на особу в Україні ? Можливо хтось стикався з цим. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga 4548
    wrote on last edited by
    А де спадщина? В Україні? Зазвичай спадщина оформлюється за останнім місцем проживання спадкодавця.
    1 Reply Last reply
    0
  • t324855374T Offline
    t324855374T Offline
    Елена Исаева
    wrote on last edited by
    Дякую)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.