✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
З таким "адаптером" буде працювати
-
Можна
-
Номер телефону це ваша власність, можете міняти оператора зберігаючи номер
-
Привіт, перездам від сьогодні 1 кімнатну квартиру в оренду якщо когось цікавить, оплата в місяць 1136 + комунальні (літом приблизно 30, зимою 70) в квартирі є пралка і сушілка також в будинку є басейн і джакузі безкоштовно, є ще спортзал але він платний +30 баксів, адреса - 85 Garry Street, за додатковими питаннями пишіть в приват. Потрібно щоб вас одобрив менеджер будинку.
-
Відмова у в'їзді в Канаду 🍁Офіцери на кордоні мають право відмовити у вʼїзді до Канади будь-якій особі, яка, на їхню думку, не відповідає вимогам імміграційного законодавства Канади. 🍁Основна проблема з якою стикаються українці це не завчасне проходження медичного огляду у вказаний термін 90 днів. 🍁Результати медогляду мають відображатись у вашому кабінеті IRCC. В деяких випадках лікар може зволікати і вчасно не надіслати дані, у випадку коли ви вже перебували в Канаді і протермінували перші 90 днів, від вас буде мало що залежити. 🍁Якщо ви вже пройшли обстеження і у вас є письмовий варіант, всеодно перевірте електронний кабінет, щоб впевнитись що дані підтягнулись, в житті бувають різні ситуації, саме найважливіше ми можемо інколи забути. 🍁Якщо так сталось що офіцер на кордоні відмовив вам у в'їзді до Канади, ви отримаєте письмову відмову. Ви можете оскаржити цю відмову у імміграційному суді.
-
Так 100%, один хлопець з мого класу з другого разу здав на 4 бали, 1,5 роки ходить в школу від welark, прилетів з нульовим рівнем, но я не здам тест, навіть не пробую, рік майже ходжу в школу.
-
Це легше ніж наприклад походити на курси в Україні і не говорити англійською, а тут кожен день чуєш її і бачиш все написано нею, но легко вона дається дітям, дорослим ні, я взагалі не впевнений що я навіть до В1 дійду, я все проходив, всі матеріали основні, як пишеться, читається, багато чого, но в голові нічого не тримається.
-
З B2 вирішиться легко все.
-
І граматику проходив, в мене є багато матеріалів платних, і курси були, і в школу ще ходжу, думаю ще до літа і все, я розчарувався, англійська не для мене, а тратити час просто не має сенсу.