✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Та не, ну там 3 кг середня вага упаковки, що не є важко заморозити.
-
Бо купуєте не одну пачку макарон на 400г, а 4.5кг
-
-
Дешеві ціни наприклад. Так, не на все. Дещо вигідніше у суперсторі( фрукти)
-
Тоді велком брати по 1 філєшці, хто ж заважає) у морозильній лише м'ясо. Просто зручно, не стирчати у магазині по 3 рази на тиждень, а проводити час з іншою людиною наприклад. А закупи робити раз на два тижні. Кожному своє) якщо кухня і холодильник дозволяє тримати продукти на два тижні- ліпше так, ніж те марне гаяння часу у чергах
-
Люди, підкажіть, будь ласка, де здавати біометрію і чи обов'язково для цього робити appointment ?
-
Ні, я тільки збираюсь подаватись на PR for Family Program. А там одна з вимого - здача біометрії...от я шукаю як то зробити, ніякого листа не отримувала, бо нічого ще не заповнювала....
-
Доброго вечора всім! Шукаю компанію для мами, щоб одній не так страшно було. Вона буде летіти 8 лютого 9:45 Варшава 12:45 Цюріх і 20.00 з Монреаля у Вінніпег. Раптом хтось буде летіти цими ж рейсами відгукніться🙏
-
Дякую)
-
Толку нєма. Кєшбек усе одно виписується на основного мембера
-
Дивіться, 120 коштує на рік. А в нас за прошли рік кєшбеку на 240. І це я з малою сиділа, то ходив в магаз чоловік частіше і заправляла я рідше машину. То рахуйте шо воно безкоштовно 😃
-
Роботи багато, но не всі знаходять, комусь щастить швидко знайти комусь ні, навіть з англійською чи без, ще залежить хто що шукає, як що ви для початку зачепитесь за будь яку роботу і мінімум зарплату, то точно знайдете, але це все потрібно роботи через сайти пошуку або іти прямо на фірму, а не запитувати в фейсбуку як багато роблять, я ще будучи в Польщі, знав де шукати і що буду, тому знайшов за 2 тижні будучи в Канаді роботу і квартиру, і зараз в мене зарплата більше 22$, працюю більше року, відправив заявку на permanent resident, якось так.
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки программирования через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊