✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Ну точніше реально навіть у космос полетіти, але затрати +- однакові що на космос, що на сертифікацію європейського дизелю
-
Ну мій особистий приклад: Продав камрі за 20юсд, купив тут соренто за 20кад. Соренто в будь якій день можу продати за 20 і повернути всі гроші
-
Та ні я ще з глузду не зʼїхав))) «відро» б не ввозив. Машина потрібна, машина є. Чому б нею не скористатися, хоть тимчасово.
-
Є номер самого готелю
-
На справді це мерседес
-
www.ctvnews.ca/health/listeria-contamination-fears-prompt-canadian-salad-recall-1.6761308
-
Запрошую на роботу аніматором талановитих, активних, енергійних та веселих дівчат та хлопців. Вимоги до кандидатів: - Вміння створювати веселу, позитивну атмосферу; - Вміння ладнати та знаходити спільну мову з дітьми; - Відповідальність, пунктуальність, доброзичливість, добре поставлене мовлення, енергійність та творче мислення. - Вміння імпровізувати та підлаштовуватися під дитячий колектив. Обов'язки: - Працювати у костюмі казкового героя. - Проводити анімаційну програму на дитячих святах. - Працювати зі сценарієм та реквізитом. - Знання іноземних мов вітається. За деталями - пишіть у приватні повідомлення.
-
Підкажіть, хто займається? - Будівництвом бассейнів; - Ремонтом квартир під ключ та окремі роботи; - Встановленням плитки; - Сантехнікою та опаленням; - Ландшафтним дизайном; будь-якими іншими будівельними роботами. Шукаю партнерів яким зможу передавати клієнтів на ремонтні роботи. Пишіть в приват @Bohdan_Ubermensch обговоримо деталі.
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Всім так ставлять