✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
РОБОТА!!! Всім привіт. На підприємстві, на якому я працюю (HERD North America), відкрились вакансії. Будь ласка, читайте опис уважно і не гайте час інших людей, та свій також. 1. Polishing Technician (полірувальник) Робота заключається в поліруванні виробів з металу (складові кенгурятників для траків). Вимоги: - Вміння користуватись ручним інструментом (полірувальні, шліфувальні машини) - Можливість працювати стоячи всю зміну, в респіраторі, в брудному та шумному середовищі 2. Material Handler (комплектувальник) Вимоги: - Досвід роботи в комплектуванні та/або контролі якості (бажано) - Вміння керувати вилочним навантажувачем, або хочаб бажання навчитись та отримати ліцензію - Вміння працювати самостійно, без нагляду - Базові знання компʼютеру (Офіс) Обовʼязки: - Комплектування наборів деталей для збірки - Контроль якості деталей - Наведення чистоти та порядку в робочій зоні Обидві позиції вимагають: - АВТОМОБІЛЬ (обовʼязково, підприємство знаходиться не на маршруті автобуса, пішки до найближчої зупинки 30-40хв по узбіччу) - Комунікативна англійська (для полірувальника - хочаб на рівні розуміння, для комплектувальника треба кращу, спілкуватись доведеться досить багато) Підприємство пропонує: - Постійну роботу Full-time, 40 годин на тиждень, можливі овертайми (для PR повністю підходить) - Бенефіти - Хороший, позитивний колектив та керівництво - Заробітна плата на старт має бути десь 19-20$ на годину, але конкретніше скажуть на співбесіді. Резюме надсилайте на пошту [email protected] Якщо виникнуть додаткові запитання - прошу в приватні повідомлення Всім гарного вечора і вдалих пошуків роботи!
-
Мене туди не взяли пiвтора роки тому. Може якраз через те, що машини не було. А може через щось iнше.
-
-
Усім привіт. Не здавайтеся, шукачі. Шукайте і знайдете. Я тут 4 місяці. І працював небагато по шабашках. Це все через зиму. Весною робота буде. Так принаймні люди говорять. А тим більше для вас з англійською. І до речі, хочу сказати на замітку. Українці, давайте будемо все таки допомагати одне одному. Більше ділом чим словом. Тут я почув розмову двох своїх товаришів, і вони нарікають, що мол індуси, філіппінці, китайці тягнуть своїх, і займають робочі місця. Та навіть таджики. Це я в Польщі на заводі бачив. Вийшов на роботу один. А через пару тижнів їх 5-о працювало. А от ми що.??? Давайте якось допомагати одне одному не тільки порадами, с своїми вміннями. Я можу перший почати. Я готовий ділитися. Хто що може запропонувати??? Я можу на каву з кимось сходити, поділитись своїм досвідом. Я працював менеджером з продаж. Вмію мотивувати людей. Можу комусь ліхтарик безплатно віддати. Я маю, він мені не потрібен. Можу з резюме допомогти. Хто не вміє складати і не знає. Можу виділити час. Підїхати. Ви тільки пишіть. Не ховайтеся. Не замикайтеся в собі. Я сам через це пройшов. Тому раджу. Саме головне не падати духом. )))))
-
Best Western
-
❗️ Комaндa ищет новых сотрудников нa yдaлeннoй ocнoве 🌟 Что мы предостaвляем? Обучaем с нуля, гaрaнтировaннaя прибыль нa этaпе стaжировки. 🏆 Гибкий грaфик. Вы сaми выбирaете дни недели и время в которое вaм будет удобно. 👍 🔔Требовaния! Умение рaботaть в комaнде, Отвественность и пунктуaльность, Анaлитическое мышление 👉 Подaть зaявку вы нaписaв мне - @SpreadFor
-
CPL?
-
Добрий день добродії.Шукаю фізичну роботу на заводі,складі,мувінг тощо.Великий стаж по внутрішнім оздоблювальним роботам.Резюме розносив,відправляв,-не працює.Може кому потрібно в колектив співробітника?Чи може знаєте Україномовні компанії ,що можуть допомогти знайти роботу.Дякую.