✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Хто переводив з cibs на польський рахунок? Хто закрив рахунок онлайн в cibs?,з європи?
-
В 10 хвилинах від готелю Best Western є магазин Canadian superstore,там у відділенні з лотереями продаються квитки на автобус по 2-80.А прогулятися можете поїхати до fox market,там цікаво
-
Ні, згідно правилам куаєт українці мають права опен ворк перміт на три роки, виключення тількі в тому випадку якщо вам дали ворк перміт на менший строк в зв’язку з строком дії паспорта.
-
rcic-ua.ca/work-permit-extension-cuaet/?fbclid=IwAR04RtFJUAjW7LhF1V0ofRBuBLRnansCq0qquv6JDJG4LyUafdMlNy8igVg_aem_AZNtrSo2faIge4yHimlEVYwEPAX6-7TMCPKNY1UE-BVcl2B-xGB2ffSDS61ZXoJULZI
-
Якісна підготовка і подача Income tax return. rtrf.site/ukrainian/
-
Або ще раз завагітніти
-
Є випадки як в мене, я на другий місяць після приїзду завагітніла, і не працюю вже 18й місяць, наприклад, якщо я не отримаю пр до закінчення open work permit, до літа 25го, то мені буде потрібно подаватися, ще раз, але то вже буде closed work permit конкретно під роботу куди я влаштуюсь
-
Доброго дня ,чи є у когось ссилка ,щоб запитати-написати про безкоштовне жилье на місяць?
-
Кожного дня інформацыя з готелями оновлюється на стійці в аеропорту. Що було вчора, може бути недоступним сьогодні. Телефонувати треба лише по прибуттю і лише в ті готелі, які будуть перелічені на такому листочку на стійці. Наперед, завтра прилітаю-сьогодні забронюю - ТАК НЕ ПРАЦЮЄ.
-
Вітаю. По прильоту при виході з аеропорту буде стійка з соняшниками, там є брошура з номерами готелів і телефон. Набираєте і кажете, що ви з України і потрібне житло, вам нададуть трансфер до готелю, в якому будуть вільні номери. Раніше цього зробити неможливо.
-
Відкритий лист-застереження від Асоціації українських ліцензованих канадських імміграційних консультантів (RCIC-UA), щодо маніпуляцій навколо видачі нових дозволів на роботу на три роки. rcic-ua.ca/work-permit-extension-cuaet/?fbclid=IwAR1PRESRZlEm-hsTI0t6jzM4IitoKy2vNQweepw3kQdQxVdhNJY0h-HVALE
-
Дякую