✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Дякую, скільки часу можна перебувати в готелі.
-
Чи потрібно перекладати всі документи і свідоцтво + завіряти нотаріально на англійськ у
-
Скільки приблизно коштує оренда квартира, я і дитина 10р
-
Доброго дня всім!Людоньки,поділіться досвідом,якщо хтось так робив🙏.Ми 6 місяців в Торонто(не виправдано дороге місто і висока оренда не дають можливості повноцінно жити.Знайомі з Вінніпега запрошують до себе.Ми розглядаємо такий варіант.Але всі лякають балами і що це дуже зашкодить отримати пр в майбутньому.Хто змінив провінцію і зміг отримати пр?
-
Вітаю, мені здається, що вам потрібно звернутися до сайту Манітоби та прорахувати бали. Так, дійсно, бали за зміну провінції віднімаються (якщо будете по скилд воркер подаватися), але є інші параметри (мабуть у вас є відмінна англійська, потрібний НОК чи тиер 0-3, вік до 45 та мастерс дегри), тоді ви маєте певні шанси набрати потрібні бали за цим минусом.
-
зайдіть, будь ласка, на сайт immigratemanitoba на сторінку skilled worker manitoba (остання виборка 809 балів) и на вторую програму skilled worker overseas (тут 60 балов потрібно спец програма для українців), та прорахуйте але можна і через навчання, і чрез інші стрими, потрібно дивитися що саме у вас є по парметрах.
-
Вітаю! Я працюю в Birchwood automotive group, можу допомогти вам обрати відповідне авто - чи то нове, чи вживане. У нас безліч варіантів для кожної людини. Доступна готівка, фінансування та лізингові умови. Будь ласка, не соромтеся звертатися, буду радий допомогти. З повагою, Юрій 204-291-4925
-
Що це таке? Це на мобільному аплікація? Дякую