✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
На 2 людей
-
Та легко, ми теж знайшли житло тільки з 1 травня. Інші варіанти не подобалися
-
От мені стало відверто цікаво, як так сталося, що не вдалося знайти житло за 30 днів? Хто може поділитися досвідом?
-
Не треба
-
Airbnb та booking допоможуть в цьому випадку
-
Ми рік тому шукали житло 26 днів… або були страшні райони або житло здавалося через 2 місяці… з напливом новоприбулих дуже важко з цим , особливо з дитиною… дорослі моглиб пожити який час де завгодно думаю
-
В ідеалі б знімати житло вже відштовхуючись від того,де працюєте,але це вже - ідеальний варіант,який мало вирогідний
-
Робили самі, дивлячись які. Потім завірили в іміграц.центрі
-
Будемо перездавати житло на north Kildonan, за 2-3 місяці. 1 бедрум, хороший ремонт,є басейн. 1250 + хайдро
-
Вітання українцям Вінніпегу! Чи є бажаючі обміняти 2 слоти на оформлення хелс карти. Зловили п'ятницю 5квітня, треба швидше🙏, горять білети на літак в Торонто.
-
Ми шукали до 1300 , однокімнатну , в безпечному районі. Це все . Але отримували райони з будинками з забитими вікнами та через один згрошівші, також студію 15м за 1300( нас 3)👍
-
А коли 1 кімната за 1000 кордон, то є в наявності
-
Коли я ю хотів зняти трикімнатну в туксидо за 1200, то варіантів немає, це я правильно розумію?
-
Просто імовірно немає пропозицій за уявно бажану ціну, в уявно бажаному районі?
-
Ну от навколо мене зараз здається ну всі прям варіанти, від 1ї комети до 3х. Заїзд можливо імовірно "хоч сьогодні" тому я трохи не розумію як так немає житла?
-
Ну коли знайдете квартиру за 800 з такими умовами покличте 😂 в нас не було таких вимог)