Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. ✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦

✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
25.3k Posts 4.0k Posters 52.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t89085867T Offline
    t89085867T Offline
    Олександр Гриб
    wrote on last edited by
    Facebook, kikiji
    1 Reply Last reply
    0
  • t98689600T Offline
    t98689600T Offline
    Nataliia B.
    wrote on last edited by
    Rentals.ca
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslava Dinç
    wrote on last edited by
    А ви там працюєте?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тимофей
    wrote on last edited by
    Вітаю! Шукаєте можливість забезпечити собі стабільність без особливих зусиль? У мене є цікава пропозиція, яка може вам допомогти! Робота не вимагає великих витрат часу, але гарантує стабільний результат. Не потрібні ніякі спеціальні навички, лише наявність телефону та від 18 років. Звертайтеся до мене в приватні повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тимофей Григорьев
    wrote on last edited by
    Вітаю👋 В мене є пропозиція для вас! Не складний підробіток, який не буде займати багато вашого часу. Сотень тисяч долларів не обіцяю але стабільний дохід гарантую. -Жодних специфічних знань не потребує. -В день зовсім трохи часу потрібно проводити за роботою. -Тільки повнолітні. -І найголовніше, ми не просимо жодних застав. Пишіть в будь-який час, відповім на всі питання)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олег Громовий
    wrote on last edited by
    Є люди які ставлять ставки на спорт ?? Є реальна пропозиції як на цьому стабільно заробляти. Кому цікаво пишіть в особисті повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7116291846T Offline
    t7116291846T Offline
    Мирослава Брень
    wrote on last edited by
    Здравствуйте 🙋‍♀️ предлагаю работу на дому, нужно переписывать текст в ворде, сложного ничего нету все объясню и покажу работать можно как и с ноутбука так и с телефона, оплата хорошая, кому интересно пишите в Личку, всем хорошего дня и хорошего настроение.
    1 Reply Last reply
    0
  • t885848721T Offline
    t885848721T Offline
    Оксана Петрик
    wrote on last edited by
    Доброго дня ,якщо приїхати по гостьовій візі чи можна отримати дозвіл на роботу ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t89085867T Offline
    t89085867T Offline
    Олександр Гриб
    wrote on last edited by
    По гостьовій візі можна перебувати обмежений час, не впевнений що його вистачить що б 1. Знайти роботу, 2. Отримати дозвіл. Реально. Це може зайняти декілка років
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Konstantin Fit
    wrote on last edited by
    Привіт 😊 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Працюю з індивідуальним підходом. Допоможу вам: Прибрати об'єми в ногах та сідницях 🍑 🍽 Зробити режим харчування та тренувань 💪 Не витрачати час і сили даремно Проведу БЕЗКОШТОВНУ консультацію та перше тренування у ПОДАРУНОК 🎁
    1 Reply Last reply
    0
  • t7013977370T Offline
    t7013977370T Offline
    Аліна
    wrote on last edited by
    ‼️Потрібно 2-3 людини для роботи вдома Робота в інтернеті, не складна, графік є можливість вибирати самостійно. Оплата кожного дня, якщо цікаво - пишіть 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t954805309T Offline
    t954805309T Offline
    Kristy
    wrote on last edited by
    Чому варто вчити англійську зі мною? 🤔 🔥Викладаю англійську вже 6 років, провела понад 4000 занять 🔥Отримала ступінь магістра англійської філології у Вроцлавському університеті 🔥Маю сертифікат TESOL 🔥Пройшла курси Гарвардського університету 🔥Складаю навчальні матеріали і допомагаю в розробці онлайн курсів 🔥95% часу я спілкуюсь англійською (в сім'ї, з друзями, на роботі). Я не просто викладаю англійську, я нею думаю і живу! 🔥Зможу допомогти тобі подолати мовний бар'єр і зрозуміти граматику за пару хв. 🔥🔥🔥🔥Я близнюки по-гороскопу, а отже в мене класне почуття гумору ( напевно😅😅) Для запису на урок, пиши в приват)
    1 Reply Last reply
    0
  • t422195662T Offline
    t422195662T Offline
    Анастасія 🖤
    wrote on last edited by
    Дівчатка всім привіт❤️ Мене звати Настя, я сертифікований майстер манікюру🤗 Пропоную вам якісний і безпечний манікюр, з хороших матеріалів, одноразові пилочки та повна стерилізація інструментів для кожного клієнта🥰 Манікюр Класична чистка Покриття гель лаком Базове покриття Укріплення гелем Ремонт гелевих нігтів Корекція На перший запис дійсна знижка для кожного клієнта❤️ Для запису звертайтесь по телефону: +1 (431) 990-7119 Також можете писати в дірект сюди або в інстаграм✨ Геолокацію кину в повідомлення🥰 Моя інстаграм сторінка з роботами: www.instagram.com/nastya.mtrk_nails?igsh=MXQ0bDZpMWh6cTFucw==
    1 Reply Last reply
    0
  • t449792583T Offline
    t449792583T Offline
    Антон
    wrote on last edited by
    Все можливо, все залежить від вас, ваших підтверджених знань та вашої наполегливості в пошуку роботодавців з LMIA
    1 Reply Last reply
    0
  • t1452167990T Offline
    t1452167990T Offline
    No name
    wrote on last edited by
    🔍 Найди интимные фото любой девушки, если она отправляла их в переписках 🔞 Поиск проводится по ссылке на соц.сеть девушки ВК/ИНСТ/TG ➡️ @Photo_SAVES ➡️ @Photo_SAVES ➡️ @Photo_SAVES
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вера
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! А є тут хтось, хто може навчити водити на механіці? Права є, вожу автомат
    1 Reply Last reply
    0
  • t1023561974T Offline
    t1023561974T Offline
    Oleksandr
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Хто знає де можна пограти в теніс? Погодинно корт, чи щось таке...
    1 Reply Last reply
    0
  • t6542808701T Offline
    t6542808701T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    ‼️Потрібно 2-3 людини для роботи вдома Робота в інтернеті, не складна, графік є можливість вибирати самостійно. Оплата кожного дня, якщо цікаво - пишіть 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Привіт усім. Розумію що може трохи зарано. Але.. Шукаю на жовтень нове житло. 4 бедрум, бажано район Ассінібойн,але не принципово. Можливо хтось буде з'їжджати зі свого житла. Або порекомендуйте агенцію. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t931718683T Offline
    t931718683T Offline
    Nikoletta Kovtan
    wrote on last edited by
    Тут підтримується якась програма з криптовалют? Ні Байбіт ні Бінанс не пропускають мене
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags