✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
❗️ Друзі, прошу вашої допомоги, репосту❗️ Мій кум Берт Олесь, військовослужбовець 66-ї бригади, 1 ОСБ, отримав важкі поранення рук, очей, множинні осколкові поранення тіла 7 травня внаслідок виконання завдання в Луганській області. Зараз він знаходиться в реанімації. За його здоров’я борються лікарі. Попереду важка і довга реабілітація. Реквізити, та публікація дружини з фото довідок 👇 t.me/eternalenglishclub/6587 @bertalenaaa дружина Олеся.Для додаткової інформації звертайтесь до неї в ЛС
-
Привіт) я - фотограф ) Запрошую на фотосесію 📸 Допоможу з ідеєю, образом, стилістикою та позуванням Напиши мені 📩 та обговоримо всі деталі ) Гарні фото гарантовано ❤️ Більше моїх робіт знайдете тут ⤵️ www.instagram.com/ph_ardimasova?igsh=czZ5cG43dmk1bWRx&utm_source=qr
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, де у Вінніпезі можна пройти вечірні курси на зварювальника або механіка? Дякую.
-
Всім привіт!)Запрошую на цих вихідних поїхати в Riding Mountain National Park, Spirit Sands 🏞️🏜️Кому цікаво,пишіть та приєднуйтесь до мого каналу t.me/+kU8mEL8KOww1OTUy
-
Доброго дня,маю два питання. 1)Хочу записатися,щоб здати на права.Яка адреса там де розмовляють російською(бо недуже розумію англійську)? 2)Хочу відправити на клітатичні .Яка адреса пошти? Дуже буду вдячна за відповіді.Можу подивитися в інтернеті,але боюся що щось як завжди за туплю,тому …
-
‼️ ПРОСИМО НЕ БУДТИ БАЙЖИМИ ДО ДІЙСНО НУЖДЕННИХ ЗАКРІПЛЕНЕ ПОСИЛАННЯ ЦЕ ДОПИС ДРУЖИНИ , ПРИ ВИНИКНЕНІ ПИТАННЯ, ПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ МЕНІ АБО Aleni Bert,👇 Мій кум Берт Олесь Петрович, 1992 р.н, військовослужбовець 66-ї ОМБр, 1 ОСБ, 7 травня 2024 року в наслідок виконання завдання в Луганській області отримав важкі травми очей, опіки обличчя, множинні осколкові поранення, ампутація обох рук до середини передпліччя. Зараз знаходиться в реанімації. Просимо допомоги у всіх не байдужих. Хто може допомогти фінансово, репостом🙏🏻 Лікування довге і важке. Зараз лікарі борються, щоб зберегти зір. В подальшому потрібна реабілітація та протезування ‼️ @bertalenaaa - Дружина. Група з проханням дружини - РЕКВІЗИТИ ТА ФОТО ДОВІДОК t.me/eternalenglishclub/6596 Будемо дуже вдячні за допомогу♥️🙏🏻
-
Я заповнила,мені треба адресу пошти.
-
Mister Lube або подібні, міняють за 10 хвилин