✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Думаю це не дуже раціонально Авто+паливо+ податки в кінці року за доставку+( може тікети) Мало що лишиться😉
-
Мені б водіння підтягнути, так що я не проти
-
Допомагаю експертам та власникам бізнесів збільшити кількість клієнтів та дохід за допомогою таргетованої реклами в Фейсбук та Інстаграм 💸 Створю індивідуальну стратегію просування для Вашого бізнесу 🎯 Допоможу: - збільшити продажі - залучити нових клієнтів - підвищити впізнаваність бренду - масштабувати свій бізнес Кому я можу бути корисна? - послуги - інфобізнес - б'юті - нерухомість - e -com Щоб дізнатися більше про умови співпраці та вартість пишіть в приват, надам безкоштовну консультацію 💌
-
Приветствую! Темщики,Деловоры для вас есть предложение,сейчас я продаю мануал по рефанду шмота и техники, AMAZOM/EBAY/APPLE.Готов на любого гаранта из топа ✅Так же есть наставничество за дополнительную оплату,Кому интересно напишите сюда -@ProderL Telegram
-
До уваги батьків❤️❗ Мене звати Яна , і я запрошую діток від 6 до 17 років спробувати свої сили у сфері 3D моделювання та компʼютерного дизайну, відеомонтажу та Photoshop🎨🎬. Ми організовуємо БЕЗКОШТОВНИЙ ОНЛАЙН ЗАХІД , де створимо власні перші проєкти, та також зацікавимо дітей перспективним хоббі. Зараз набувають популярності такі професії як: художник в ігровій індустрії, мультиплікатор, графічний дизайнер, 3D аніматор, концепт художник, контент-мейкер. Наша мета: зацікавити дітей перспективним хоббі та показати можливості цих напрямків🌐 Захід буде проходити в індивідуальному форматі, маємо 20 місць. Для запису, прошу залишити"➕" в особистих повідомленнях📩
-
Доброго ранку всім !запрошую в суботу (8го) поїхати в Pinawa/Kenora .Кому цікаво пишіть!
-
Для запису та детальнішої інформації пишіть в особисті ☺️
-
t.me/+IJcx4a53YGZmNjdh Привіт Запрошую українських мам до групи. Мені важливо оточити себе українською ☺️ приєднуйтесь кому це також потрібно ☺️
-
Elisov Alexander на пембіне
-
Екстренне видалення у Елісова 300 дол.
-
Всім доброго вечора !запрошую в суботу (8го) поїхати в Pinawa/Kenora .Кому цікаво пишіть!
-
Є майже в кожній тату студії,, metamorphosis є дівчина Тео наша ( але це дорога студія), www.instagram.com/anastasia_bahirova?igsh=MXR0bDV1aWlvN3RtcA== В цієї здається дешевше
-
Р0б0та в формі переписки ! ЗП 20000к + бонуси Надаємо житло Кандидати 18-30 років За детальною інформацією в ЛС