✙🇺🇦Українці міста Вінніпег🇨🇦
-
Здравствуйте 🙋♀️ предлагаю работу на дому, нужно переписывать текст в ворде, сложного ничего нету все объясню и покажу работать можно как и с ноутбука так и с телефона, оплата хорошая, кому интересно пишите в Личку, всем хорошего дня и хорошего настроение.
-
Все залежить від задач яки ви собі ставите Тут так склалося, що батьки намагаються зробити свято саме для дитини Тому забави та ігри, а як що голодні - піца та кейк робить дітей більше ніж хеппі Так повелося з давнини.... Тому в подібних закладах часом продається якась їжа щоб батьки не померли з голоду поки чекають дітей. Але не більше того....
-
maps.app.goo.gl/TAd6cnK3xUMMhc7K7?g_st=ic Тут можна провести час з дитиною, проте це просто попити кави… їжі не великий вибір
-
Всім привіт! Перевірений збір моєї сестри . Донатьмо, друзі! Бо якщо не на фронті - то для фронту. send.monobank.ua/jar/6A37vjbBZY?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaawuoOUapCYaSFk1Woq5SKWI2KIK6GyQcyKSSrKN6aaSxT_iecbJTNVoDo_aem_AcqCf7J4-tZvCAJUVmZ-RnCg4mEifeRY1uoN1Pqs4hq1dfk7zcW-gvQEcRIiUQKTh1T70sCVcZKIiv_x6gAGzonI
-
Доброго дня, чи є автомеханіки з досвідом? Потрібно під'їхати на місце завтра (в суботу) допомогти оцінити стан машини перед покупкою. Віддячу.
-
🔞 НАЙДИ ГОЛЫЕ ФОТО ЛЮБОЙ ДЕВУШКИ 🖇 ПОИСК ПРОВОДИТСЯ ПО ССЫЛКЕ НА ЛЮБУЮ СОЦ.СЕТЬ ДЕВУШКИ ⚜️ НАПИШИ В ПОИСК ТЕЛЕГРАМА: RSP400
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Mentor_Slava
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Mentor_Slava
-
Привіт!👋 У мене є цікава ідея для дітей та батьків! Як людина, що працює в ІТ-компанії, я хотіла би організувати безкоштовний онлайн урок, спрямований на ознайомлення дітей (починаючи з 5 років) та підлітків з програмування, дизайном та іншими суміжними галузями. Мої цілі для цього уроку такі: -Продемонструвати, що вивчати програмування не складно, а навпаки, цікаво та корисно. -Розв'язати разом цікаву задачу та надихнути на подальші дослідження в цих сферах. -Забезпечити бажане відволікання від повсякденної рутини та подарувати трохи настрою. Давайте розпочнемо цю захоплюючу навчальну подорож разом! Якщо ви зацікавлені залишайте + у коментарях або пишіть у приватні повідомлення❤️
-
💘 Найди интимные фото и видео, cвоей подруги или знакомой девушки ⭐️ Напиши в поиcке телеграм: VNL400
-
Events Winnipeg in Google or even free events there are a lot of choices.
-
Доброго дня! 🚀 Я спеціаліст, який налаштовує рекламу в Facebook&Instagram для різних видів бізнесу🎯вже більше 2 років,можу зробити рекламу,на будь яку нішу,яка буде генерувати постійний потік клієнтів .Мої послуги також включають комплексне ведення сторінок в соцмережах, та створення сайтів. Якщо вам цікаво, можу розказати детальніше про свою роботу та показати результати проекту для вашої сфери ☺️✨📈