Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Половина пятого вечера, думаю, сейчас там точно кто-то есть. А вот будет ли кто-то после полуночи - это вряд ли
-
Або заповніть в надішліть їм на [email protected]
-
204-982-3671 зателефонуйте до них
-
Если никто не будет, на стойке с подсолнухами все информация.
-
Я сьогодні теж попала в схожу ситуацію, дата доставка була сьогодні... я цілий день вдома, ніхто не звонив і не писав.. і зараз захожу по номеру відстеження і написано що вас не було вдома то ми не змогли доставить, ждіть інструкцію де ви зможете забрати🤯
-
Паспорт, оригинал прав, два документа подтверждения адреса (health card, void cheque, договор аренды), work permit
-
Кто-то искал вариант аренды машины на месяц? Возможно есть вариант. Нужны местные права.
-
Доброго дня усім ! Хто підскаже які документи потрібні мати при зміні прав в МРІ ?
-
immigratemanitoba.com/2022/11/ukraine-draw-8/
-
Ребята кто-то может дать сайт на Монитобу программу обновленную, где именно официальный источник Монитобы… с их сайта?
-
Підкажіть, будь ласка, у когось з Вас була ситуація, щоб work permit не зареєстрували в базі? Якщо так, скільки часу чекали на переоформлення? А то я прийшла на sin подаватися та з'ясувалось, що мій permit недійсний. Шукаю тих, хто попав в таку ж халепу, щоб хоч зрозуміти, як це далі буде виглядати
-
144 см,4 фута- 121 см,а тут еще 9 дюймов" нужно добавить.
-
Наверное, зависит от места проживания, но у меня с вертепом совсем другие ассоциации 🤔