Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Я слишком молод для этого видимо😅
-
Дякую
-
Ты чертовски прав
-
Опять же ключевое слово старый😅 Но суть я уловил
-
Не вижу ничего страшного даже в заучивании ручных печатей или написании фанфиков. Но каждый имеет свое мнение по этому поводу, конечно
-
Вы просто возможно никогда не учили статистику. Это старый анекдот, что статистически в среднем по больнице температура 36.6. ( А то что среднее значение учитывает как пациентов в реанимации с температурой за 40, так и трупы в морге - это статистике не важно)
-
Можна і на скутері і на велосипеді і пішком даже,береш закази в центрі в радіусі 1 км і працюєш.
-
В том году в холодный цех искали на 21$/h
-
Здається бейсмент в районі пембіна хайвей, біля Фрешко, 81 Riley Crescent В бейсменті є меблі, кухня, ванна кімната, спальня з ліжком, столом. Тобто тут все обставлено меблями. Ціна: 850$, контракт помісячний, заплатив за місяць - живеш місяць, при бажанні можно зробити контракт на 1 рік. Більше деталей то фото надам в ПП.
-
t.me/nmtwinnipeg
-
Дякую🙂
-
t.me/nmtwinnipeg
-
Добрий день. Чи є в цій групі батьки дітей,які цього року мають здавати НМТ( Національний мультимедійний тест)? Як нам відомо на даний момент центри оцінювання відкрили у Торонто,Едмонтоні та Монктоні.КУК( Канадсько Український Конгрес) за умови достатньої кількості дітей, буде просити про відкриття центру оцінювання у Вінніпезі.Часу залишилось обмаль,тому хто планує здавати НМТ, будь ласка зголошуйтесь.До кінця робочого дня повинна подати дані дітей(Прізвище ім'я,дата народження).Інформацію залишайте під повідомленням або в приват.Всім гарного дня.
-
Кто сдавал тест для первого получения прав? Сколько времени находились в МPI в тот день?