Winnipeg for Ukrainians - chat
-
temu.com
-
В принципі, нічого особливого. Росіяни вкотре показали свою дикість незалежно від країни перебування. А дівчина паспорт відновить, хоч час та нерви доведеться витратити.
-
Я згідна, але для початку хоча б знайти власницю
-
Ну это очевидно, вроде. Только оставлять так как есть как-то не фонтан
-
Як я зрозуміла він давно тут вже, і веде той сепаратиський канал
-
Опять же, есть база новоприбывших с информацией откуда они из Украины и контактами (хотя бы электронной почтой). При желании наймати возможно. А то среди вот таких жить особенно неохота, это не бомжи и наркоманы из Даунтауна, а гораздо хуже
-
Істота просто ще раз довела, що вона істота. Немає цензурних коментарів. Вони мені так ціле місто спалили.
-
Просто адекватних коментарів у даної історії немає, в мене так точно. Побачив ти той паспорт, ну пройди мимо, як ненавидиш так нас, інший здав би на костумер сервіс Нє.. це його війна як він написав. Сидіти в Вінніпезі і робити людям проблеми.воїн блт
-
Не.
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо роботодавець просить ще до особистої зустрічі суинути йому фото WP і фото українського паспорта це нормальна практика?
-
В гугле. Смотрите какой к вам ближе
-
Доброго дня , отримав ел.листа на безкоштовний абонемент, на відвідування басайну та фітнес залів . Пікажіть хто в курсі де переглянути перелік цих структур ?
-
Тепер українці будуть знати що тут не тільки адекватні росіяни живуть, і будуть більш підозріло до інших відноситись
-
Ой і страта. Кому краще зробив - незрозуміло)
-
Да. Ты открываешь малый бизнес , регистрируешь имя. Всё что заработала , даже дома должна подавать на таксы. Записывать расходы и т д ... бухгалтер рассчитывает сколько ты заработала - потратила. С этого сколько нужно заплатить тебе государству или оно тебе.
-
Ну він написав, як же ж- публічна страта)) годний кантєнт
-
Ну все зрозуміло, навіть не потрібно обговорювати. Тепер питання як цьому товаришу проблем зробити. Хоча, наприклад, якщо б я знайшов рос паспорт в обкладинці з яким-небудь путіним, або зетками - знищив би одразу, навіть не писав би нікуди
-
Уже дало. Подписок и комментов в его убогий канал, наверное и сам удовольствие получил. А вот чтоб попало в полицию и завели дело - как раз и идет разговор, а то пока что есть ощущение что ему это просто сойдет с рук.
-
Так він тут вже не один рік, і як бачимо безкарно людині все сходить з рук. 5 якщо не помиляюсь
-
На счет идиота который нашёл паспорт и не собирается возвращать... идиотов много, что это ему лично даст? Ну сожрёт он его на камеру, и покажет он что вот паспорт такой то то, и попадёт оно в полицию, и откроют на него дело за воровство документа и дискриминацию... и можно он штрафа до депортации получить... оно надо? Оно того стоит??? Серьездно, давайте будем взрослыми адекватными людьми...
21 Jan 2023, 23:31
102907/186757
15 minutes ago