Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Думаю, вполне возможно
-
С нуля? Фантастика. С intermidiate возможно
-
Между школой Heritage и Ливинг Прейри Музей
-
Тоді ще підкажіть,чи потрібно декларувати особисті золоті прикраси в ручній кладі!?
-
Там не питають суму
-
Если везете наличных меньше 10000 на человека, то не указываете ничего. Если везете больше 10000, то просто укажите точную сумму
-
Дякую😀
-
Це питання пов'язане з міжнародними та канадськими нормами про money laundering. Не треба там чогось боятись чи придумувати. Якщо це ваші законно зароблені гроші, то ви просто вказуєте що везете свої 15 мільйонів доларів готівкою... 😁
-
Перед тем, как отправлять или отдавать паспорт на вклейку, вы должны были заполнять форму, там есть доверенность на случай если паспорт будет забирать или подавать 3е лицо, если не заполняли эту форму, то только лично владелец паспорта
-
Дякую
-
Я живу не далеко. Дальше к периметру и в сторону реки. На Нес, это где новые дома? Тихо, все близко, хороший транспорт.
-
но декларацию заполнять надо
-
Усім дякую!!!!❤️
-
декларировать кеш меньше 10 000 не нужно
-
Там питання "Чи провозите суму понад 10000?" Якщо ні то ні
-
До 10 т нічого не потрібно декларувати
-
Тому і запитую,якщо я меншу суму маю,а повинна вказати 10000,чи будуть проблеми 🤷♀️.Може в когось була така ситуація,і зможе поділитися досвідом.
-
У якому літаку? У аеропорту Торонто заповнюється в автоматизованому кіоску. Чи можна збрехати? Можна, але це ваші ризики
-
Так говорять хороший але як на мене нічого особливого, поки що вони всі однакові 😆,ми спочатку знайшли такий класний будинок але в самісінькому центрі (( всі рекомендували краще не жити там.
-
Доброго вечора!Підкажіть ,будь ласка,хто заповняв декларацію в літаку,всі вказували суму 10000$CA?Прочитала на сайті Держприкордонслужби ,що меншу суму вказувати не можна.Це дійсно так?Дякую
21 Jan 2023, 23:31
10314/187823
about an hour ago