Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Конечно можно .
-
Да, можно пойти в магазин и вернуть
-
Добрый вечер Сегодня в Маркс купила себе штаны,и не мерила, написано s, подумала,что нормальные должны быть. А когда приехала домой - оказалось ,что очень большие. Что теперь с ними делать? Можно поменять? Все бирки есть п.с. всем уютного вечера и ночи❤️💐
-
Кто пользуется фильтрами Brita, есть смысл elite версию брать?
-
Маркс принимал даже юзанные ботинки, в которых поработали несколько дней
-
Спасибо 🌷💐🍀
-
Если можно, то его попросите не принимать и тогда он вернется через сутки вроде
-
Допоможіть будь ласка із порадою хто стикався. Ми знімаємо житло перший місяць. Надійшов лист від Hydro про необхідність сплатити депозит 300дол і відкриття свого акаунту в їхній програмі. За депозит я написала їм на пошту лист,щоб вони переглянули або відмінили. А ось зареєструватися у мене не виходить - пише помилка. Два дні поспіль... Підкажіть будь ласка, може я щось роблю не правильно, чи може до них треба поїхати щоб дізнатися. Дуже вдячна буду за інформацію
-
Ну а після вже привязуєте банк і платите депозит
-
Бо Ви не можете просто так зареєструватись. Треба почекати, щоб вони Вас апрувили, і потім уже вишлють лист із яким можете реєструвати аккаунт.
-
Зареєструватись потрібно по тому посиланню яке вони надіслали в листі-підтвердження
-
Депозит, це просто Ви привязуєте свій банк (вводите свої дані в pre-authorized payments) коли у Вас вже створено аккаунт
-
Або на email or на поштову скриньку
-
Дякую
-
Треба до 23 числа. Але пише помилку
-
Если виза канадская в паспорте есть, то можно в Мексику без визы
-
Подскажите, кто-то лечил зубы в Мексике? Насколько там дешевле? И нужна ли туда виза?
-
На апрув дається 14 днів, це повинно бути написано в листі, коли Ви реєструвались як новий кастомер, але лист вз підтвердженням приходить за 1-2-3 дні
-
Кто то снимал ограничения с ворк пермита , без работы?
-
Работа для этого не нужна. Просто после медосмотра подавайте на новый ворк пермит. В чате несколько раз скидывали инструкции. Гляньте в поиске
21 Jan 2023, 23:31
103534/187723
4 minutes ago