Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Можно контакт?🙏🏻
-
Можно и мне тоже🙏🏻
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Можете ще подивиться на сайтах компаній, які держать великі будинки для оренди , наприклад кілька з них нижче. Погугліть property management Winnipeg і ви знайдете ще багато таких компаній. Найкраще - їхати до того району де бажаєте жити, походити та записати номера телефонів на самих будинках (там є не тільки телефони управляючої компанії, але і тієї людини що живе в цьому будинку і займається управлінням будинку. Такі менеджери можуть допомогти з орендою краще, ніж офіс самої компанії -володаря будинку) www.sussexrealty.ca/ www.activemgmt.ca/residential/cities/winnipeg globepm.ca/find-an-apartment/?gclid=EAIaIQobChMIgNH0-KfA_gIV_iezAB1IvQvtEAAYAyAAEgIILPD_BwE
-
Как у него успехи?
-
В гугл картах по запросу с десяток мест
-
Любые зелёные зоны на карте, но учтите, что сейчас там все серое и мокрое
-
Доброе утро 🌄 подскажите пожалуйста парки для посещения с детьми в это время года. Спасибо