Winnipeg for Ukrainians - chat
-
😂 спочатку здавалось що питання досить банальне, а зараз виглядає що можна серіал знімати)))
-
питаю, бо моя дитина живе в таких умовах. Де та інша дитина бє мою дитину і він дзвоне плаче жаліється через день. Чи закономірні такі проживання
-
А, типу в "садочку" лишаєте. Нічого не можу радити зовсім вас та вашу життєву ситуацію не знаючи.
-
дитина зі мною буває лише на вихідні, тому я нічого зробити не можу
-
Як по закону я не знаю. Здається по 1 рум на дитину мусить буди, але то не точно. А з точку зору лендлорда то він чи дозволив таке, чи для нього то буде сюрприз і явно не позитивний 😁
-
Тобто якщо вам напишуть що "дозволені" то ви закриєте очі на те шо вашу дитину б'ють? 😁
-
ні, він в школу ходить. з понеділка по четвер він з батьком, де проживає ще одна сім'я в іншій кімнаті. Малі б'ються між собою. Я і думаю чи правомірне таке проживання
-
З першого дня коли біл прийшов вже можу оплатити.
-
Я оплачую нормально до дуе дейт. Через банк.
-
На сайте не даёт оплатить, пишет ваша due date такая то. Вы через банк платите наверно?
-
Да, через онлайн банкинг
-
Вдруг кому-то надо - стойка для одежды, $30, юг города. Если не очень далеко, то возможно смогу довезти.
-
Народ Всім Гарного Дня Маю Можливість Допомогти Вам з Перевезенням Або Доставкою Ваших Речей Матраців Меблів Зїздити В IKEA Допоможу з Загрузкою та Вигрузкою +14315882568
-
Доброго дня, хто робив паспорт в Торонто ви там фотографувались, чи з своїми летіли?
-
Работа
-
Есть накрутка. Там обычно минимум 1 доллар к цене
-
Здравствуйте, подскажите кто писал доверенность с Канады в Украину уже? Как это сделать?
-
Ребят, если заказываешь доставку продуктов через инстакарт, то есть накрутка в цене какая-то или то же самое?
-
Поэтому и мягкую просят. +-отклонение в размерах ничего страшного. Мы летели 2 рейсами и брали 2 переноски🤦♀️но вторую не использовали. Никто ничего не мерил и не проверял!
-
Спасибо
21 Jan 2023, 23:31
105063/186907
18 minutes ago