Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Так
-
Всім привіт. CIBC bank є працівники українські мовні дуже потрібно?!
-
Попробуйте сначала договориться полюбовно с хозяином
-
Здравствуйте, подскажите, заключили контракт, оплатили депозит, дали ключи, контракт с 1 числа и… не хочу заезжать в квартиру, я могу отказаться? Или это уже только искать субаренду?
-
1 Lombard Place Main Floor, Winnipeg, MB R3B 0X3 місце знаходження. Запис на апоймент онлайн, але ця жінка, що там працює то вона у першому віконечку, я йшла просто дещо запитати то ставала там же в живу чергу
-
Поділіться інформацію. Де а знаходиться чи як можна записатися на апойтмент? Дякую.
-
Как нам рассказывали то депозит вам просто не вернут, уточните лучше у new journey housing
-
Вітання всім .Пропоную свої послуги з перевезення,ваших матраців, меблів, речей і.д., дзвоніть 204-290-8045 або пишіть в ПП, домовимося. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)
-
Если вы уже заключили контракт, то нужно уточнить в фирме. Возможно нужно будет пересдавать саблет
-
Никакая
-
Даже не знаю что посоветовать
-
В Україні я постійно купував нове в секонді за копійки та тут хотів так робити, така робота що речі швидко пошкоджуються не в пранні діло, але дякую
-
This group uses @RemoveJoinGroupMsgBot to remove joined group messages. Add the bot to your group to keep the conversation clean.
-
Здравствуйте,девушки кто живут в Виннипеге с малышами ,подскажите пожалуйста какое питание покупаете ,имею ввиду пюрешки) Есть ли молоко nutrilon? Как вообще с этим ,где покупаете ?
-
Спасибо
-
Пюрешки в костко выгодно покупать. Nutrilon здесь кажется нет. Здесь в основном Enfamil все покупают
-
В Value village є варіанти одягу для роботи 5-7$
-
Обычно требуется сейфти бутс так что в кросовках на стройку не походишь
-
ca.indeed.com/viewjob?from=appshareios&jk=665dd31397fed73c
-
Я б дивився на макркетплейс. Нове(робоче) у волмарті
21 Jan 2023, 23:31
105466/186897
7 minutes ago