Winnipeg for Ukrainians - chat
-
хто летів через лондон?транзитна віза дійсно не потрібна, якщо не покидаєш аеропорт і між рейсами меньше24год?
-
Може хтось знає,зробили переказ грошей в скотіа банку але пошту не правильно написали.і відповідно гроші десь в повітрі)Вони повернуться чи треба дзвонити або писати їм?
-
спасибо, похоже не вариант
-
Если летите не лоукостом Если виза вклеена, а не foil-less Если не нужно менять терминал Если следующий вылет не позже полуночи следующего дня То вам не нужна транзитная виза
-
Дякую я вже зробила😘🙏
-
Подивіться по карті UPS Store. Там у них ціла типографія. Принаймні в тому, що біля мене - все є
-
Если я правильно помню, я отменяла онлайн. Заходите в приложение, дальше Interac E-transfer, далее Manage, там оно у вас будет висеть в Pending. Нажимаете и выбираете опцию
-
Работа Увидела в St Boniface
-
@olenaGZ Это чисто ради принципа, я сюда приехал ради свободы слова, а не ради того чтобы меня какая-то Ольга Бангладеш в чате за правду которую я говорю, без оснований и фактов.
-
@olenaGZ Ольга если вы думаете что можно создать опрос разбавить вы меня или нет, а потом опять меня заблокировать в другом аккаунте, то вы сильно ошибаетесь.
-
А за что чудика забанили?
-
@olenaGZ Если вы думаете что вы можете меня постоянно банить вы сильно ошибаетесь я вам вчера это писал. А щас я зол на это и всего лишь за 7$ купил 100 номеров...
-
Нет, не должен быть. Ничего такого вроде.
-
Всім вітання, а хто скаже? Навігатор показує що полопарк , ітд сьогодні закриті,це насправді так чи глюк?
-
За угрозы в личку участникам и админам.
-
Это- Сергей, "легенда" данного чата. Он хороший, только по пятницам и субботам - очень уж неадекватный
-
Торговые центры по выходным работают
-
Ремонт телефонів, ноутбуків та планшетів в місті Вінніпег❗️❗️❗️ Новинка✅✅✅ Не потрібно більше шукати захисне скло під свій пристрій. Пропонуємо послуги поклейки гідрогелієвої плівки на будь-який пристрій всього за декілька хвилин❗️❗️❗️ Можна вирізати та наклеїти плівку не тільки на екран телефону, а й обклеїти взагалі весь корпус. Дана плівка приховує мілкі подряпини та сколи. Також доступна поклейка на годинники, планшети, навушники, ігрові консолі, професійні камери🙀 За всіма питаннями звертатися: Ярослав ➕1️⃣2️⃣0️⃣4️⃣9️⃣5️⃣2️⃣7️⃣9️⃣1️⃣7️⃣
-
Ремонт телефонів, ноутбуків та планшетів в місті Вінніпег❗️❗️❗️ Посилання на телеграм-канал надішлю в особисті, там ви зможете поставити будь-які запитання, які вас цікавлять та зможете відслідковувати процес виконання ремонту свого пристрою🙀😻 Мій чоловік Ярослав займається ремонтом телефонів, ноутбуків та планшетів. Має 10 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконує різного типу ремонти. Діагностика безкоштовна❗️❗️❗️ Є машина, зможе приїхати. Кому що потрібно, звертайтесь😉 Адекватний прайс👌 Всім гарного дня!🙏🏻🙃
-
Меня проверяли на тестере что я пьяный? Или есть у кого то скриншоты с угражениями? Иди ты просто веришь во все что тебе напишут?
21 Jan 2023, 23:31
105902/186955
25 minutes ago