Winnipeg for Ukrainians - chat
-
Торговые центры по выходным работают
-
Ремонт телефонів, ноутбуків та планшетів в місті Вінніпег❗️❗️❗️ Новинка✅✅✅ Не потрібно більше шукати захисне скло під свій пристрій. Пропонуємо послуги поклейки гідрогелієвої плівки на будь-який пристрій всього за декілька хвилин❗️❗️❗️ Можна вирізати та наклеїти плівку не тільки на екран телефону, а й обклеїти взагалі весь корпус. Дана плівка приховує мілкі подряпини та сколи. Також доступна поклейка на годинники, планшети, навушники, ігрові консолі, професійні камери🙀 За всіма питаннями звертатися: Ярослав ➕1️⃣2️⃣0️⃣4️⃣9️⃣5️⃣2️⃣7️⃣9️⃣1️⃣7️⃣
-
Ремонт телефонів, ноутбуків та планшетів в місті Вінніпег❗️❗️❗️ Посилання на телеграм-канал надішлю в особисті, там ви зможете поставити будь-які запитання, які вас цікавлять та зможете відслідковувати процес виконання ремонту свого пристрою🙀😻 Мій чоловік Ярослав займається ремонтом телефонів, ноутбуків та планшетів. Має 10 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконує різного типу ремонти. Діагностика безкоштовна❗️❗️❗️ Є машина, зможе приїхати. Кому що потрібно, звертайтесь😉 Адекватний прайс👌 Всім гарного дня!🙏🏻🙃
-
Скучная у вас жизнь, Сергей, если вам настолько заняться нечем.
-
Так а разборки я создаю? Вы Задайте корректный вопрос. Я лезу потому что мне надо. А вот банят меня за что? Кого я вчера обидел или что-то не так написал? Задайте корректный мне вопрос и я вам на него отвечу. А не просто писать что я кого-то обидел и кружочки в личку присылал с угрозами, а потом делал опрос что разбавить меня или нет. Я что в детском садике что-ли?
-
Так и мы к вам не лезем 😅 это вы покупаете сотни номеров и снова и снова добавляетесь в чат с разборками 🤡
-
Так мы тоже не в цирке, и весь этой цирк с неадекватным поведением надоел.
-
Спасибо вам тоже за доброе слово. Я одного не пойму вы не любите диалогов или вы думаете у вас есть только свое мнение и отношение к жтой жизни? Если вы не понимаете что меня раздражает то увы. Насчёт лечения спасибо я здоров и в здравом уме, мне хватает мозгов чтобы жить в любой стране мира и не задавать вопросы в чатах. Меня интересует только моральная составляющая людей в чате.