Winnipeg for Ukrainians - chat
-
В бібліотеці. 25 центів за листок
-
Staples, все что угодно можно сделать
-
добрий день, скажіть, будь ласка, ось що, в якому діапозоні фінансовому я можу опинитися за звичайне видалення нерва в Fresh Dental стоматології або в будь-яких інших. річ у тім, що я ще не отримую страхового поліса на стоматолога, а йти прям ну треба до нього. що ж мені чекати? спасибі.
-
Підкажіть, будь ласка, за якою адресою буде проводитися ярмарок вакансій у сфері продажів? Бо я раніше читала десь, що це цієї суботи, але не можу знайти адресу
-
Вот я выставила номер дентклтникт. Там работает доктор Марголин. С украинцев берет копейки
-
[Name] Доктор Марголин Бриджвотер [Mobile] (204) 560-7100
-
Гринвуд Дентал, запросят депозит в 1к так как нет страховки
-
Это его офис и говорит секретарь
-
Хто може нагадати , при відкриття рахунку в банку , кредитна карта фізично десь біля 2 тижнів чекати , а кошти в мобільному банку саме на кредитці вже є?
-
А кому то этими деревьями заборы валят🥲
-
Як тут відносяться, якщо на велику прям в магази заходити? @gho5tw0lf
-
Пристёгивать у магазина, у столба и тп. Во внутрь конечно нельзя с великом))) Как вы совершать покупки будете как минимум?😁
-
тут мне больше нечего сказать. Если вы ровняете себя с инвалидами, то ок.
-
Продам Chrysler 300. Рік 2006. Пробіг 214000. Ціна 6100. Торг. Сефіті. 204*583*54*24 за більш детальною інформацією телефонуйте.
-
Пристібнути всередині магазу, або пробігтися з веліком, якщо за водою чи снеком. Якось же із корзинами їздять? Їздять навіть люди з вадами на великих скутерах.
-
Распечатал в сервис Канада бесплатно)
-
Можно меня нанять и я просмотрю за великом
-
Добре, що хоч не з корзиною
-
Работа!
-
Поверьте, вы не хотите....
21 Jan 2023, 23:31
106403/187612